ANNONCERING

TJECK Magazine udkommer i et oplag på 31.500 til ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og cafeer i de større byer.

Både mulighed for annoncering online på tjeck.dk og i det trykte magasin.
Ring og hør om de mange muligheder for synlighed.Vi tilbyder også opsætning af plakater på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser, omdeling af flyers/postkort mm.

To gange om året udsender vi desuden TJECK Teens til grundskoleelever i alderen 13-16 år på folke-, privat-, fri- og efterskoler over hele landet. TJECK Teens har fokus på uddannelsesvalg, men skriver også om idoler, venner, kærester og alt det andet, der optager de 13-16-årige. TJECK Teens udkommer i et oplag på 44.000.

Kontakt os, hvis I har ønske om kampagneannoncering, pakketilbud, f.eks. på tværs af medierne, advertorials, eller hvis I har andre spørgsmål. Vi kan samtidig hjælpe med opsætning, layout og formatering af annoncerne.

Deadline for materiale er cirka 2-3 uger før udgivelsesdato.

Kontakt os for yderligere info.

Download Medieinfo / prisliste

 

Annoncesalg:

DG Media
Tlf. 70 27 11 55
epost@dgmedia.dk

Jeanette Fanum
tlf. 21203569
Jeanette.f@dgmedia.dk

 

Eller kontakt udgiver:
Torben Elsig-Pedersen
Tlf. 40945740
tep@tjeck.dk

 

 

 

Materiale

VIGTIGT: Annoncer til tryk skal afleveres i højtopløselig pdf-format i 300 dpi og i CMYK-farver. Annoncer til tjeck.dk skal afleveres som grafik-fil i JPG, GIF eller Flash-format og med en opløsning på 72 dpi eller vektor. Annoncer skal sendes på mail til annonce@tjeck.dk.