SAMFUND

tor, 23 apr 2015

Kager i kopper fra mikroovnen

De bedste opskrifter på små kager i kopper (Foto: Tara Fisher)
 

“Kager i kopper – 40 lynhurtige kager fra mikroovnen” er noget nær en revolution inden for kagebagning!

De skønne og lækre kager kan bages, så snart sukkertrangen melder sig, på under 10 minutter med nemme ingredienser, uden spild og med et minimum af opvask. Kagerne er perfekte i portionsstørrelser, så man ikke ender med at forspise sig i en hel ovnbagt kage. Superlækre kager, der kan pyntes på alle måder og vil vække glæde og begejstring hos voksne såvel som børn. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. De 40 opskrifter guider læseren igennem kager for enhver smag og til enhver anledning – lige fra de klassiske brownies og banankager til de kulørte og farvestrålende cocktailkager. Værsgo og spis! Kager i kopper – 40 lynhurtige kager fra mikroovnen indeholder 40 opskrifter på lækre og velsmagende kager, der kan bages på 10 minutter i mikroovnen. Enkle ingredienser uden spild og et minimum af opvask er bare et par af grundene til, at disse kager er blevet det seneste kagehit blandt dedikerede kage-spisere. En elegant og nyskabende måde at servere kage på, når sukkertrangen melder sig. Bogens forfatter Mima Sinclair har samlet de bedste opskrifter på små kager i kopper i et festfyrværkeri af en bog, der både indeholder klassiske og nye opskrifter – alle lige til at lave i mikroen.

Læs også:

Drømmekage Efter en kort introduktion guider forfatteren os igennem kager for enhver smag og til en enhver anledning – lige fra de originale brownies og banankager til de kulørte og farvestrålende cocktailkager. Opskrifterne er inddelt i fire kapitler, der omhandle klassiske kager, kager til særlige lejligheder, cocktailkager samt sødt og godt. Værsgo og spis!

Forfatter: Mima Sinclair

"Kager i kopper. 40 lynhurtige kager fra mikroovnen"

Antal sider:  96 fotos af alle opskrifter   Pris:  99,95

BROWNIE

Bag en brownie i et lille papkrus eller is bæger, så du kan putte den i madkassen eller lave en hel bunke til en udflugt. INGREDIENSER: 2 spsk. blødt smør 2 spsk. sukker 1 spsk. lys muscovadosukker eller farin 1 spsk. kakaopulver 1 mellemstor æggeblomme 1⁄2 tsk. vaniljeekstrakt 4 spsk. mel 1⁄4 tsk. bagepulver 1 knsp. salt 2 spsk. chokoladeknapper FREMGANGSMÅDE Kom smør i en kop på 3 ½ dl, og giv det 10-20 sekunder i mikroovnen, til det er smeltet. Tilsæt sukker, muscovadosukker og kakaopulver, og rør rundt med en gaffel, til massen er jævn. Tilføj derpå æggeblomme og vanilje, rør kort med gaflen,
og tilsæt så mel, bagepulver og salt. Rør dejen jævn. Vend halvdelen af chokoladeknapperne i, og hæld dejen i et papkrus på 2 1/2 dl. Bag kagen i mikroovn i 50 sekunder ved 600 W, 30 sekunder ved 800 W eller 25 sekunder ved 1000 W. Drys de resterende chokoladeknapper over, og giv kagen yderligere 30 sekunder. Lad den køle af – gerne i 15 minutter (hvis du kan holde ud at vente så længe), så den når at blive lækkert sej i konsistensen, inden den serveres. Tip Brownien kan også underbages en smule, så den stadig er helt blød i midten…