FILM, TV & TEATER

tor, 11 jan 2018

Kreditkortholderen der er videreudviklet

Fantom Wallet fås i 3 tykkelser, afhængigt af hvor mange kort den skal kunne indeholde

Jeg har meget sjældent kontanter på mig, og hvis jeg en sjælden gang har, er det sedler. Faktisk har jeg kun kontanter på mig, når jeg er ude at rejse, da jeg generelt hader at bære kontanter, særligt mønter. Derfor bærer jeg kun mine kort på mig, herunder kreditkort, sygesikring, kørekort, rejsekort osv. Jeg har dog aldrig brudt mig om kreditkortholderen i metal, da den ligner en visitkortholder. Derudover synes jeg ofte, at læderpunge bliver ret tykke.

Fantom Wallet. Pris: 59 $ ca. 370 kr.

På kickstarter så jeg Fantom Wallet, der i den grad fik min opmærksomhed. Designet var pænt, råt, slim og smart. Jeg fik derfor en hjem for at finde ud af, om den er så smart som producenten proklamerer. Min version indeholder en pengeclip, så jeg holde pengesedler når det er nødvendigt. Det koster 19 $ ekstra at få den med pengeclip.

Design

Min første reaktion var, at den er ret stor, og jeg synes der er en del spildplads. Dog kan jeg ikke se, hvordan de skulle gøre den mindre. Til gengæld er det fantastisk, hvor tynd den er. Faktisk kunne jeg den første tid ikke mærke min pung i lommen, da jeg var vant til min tykke læderkrabat. Bemærk at du kan få Fantom Wallet i 3 tykkelser, afhængigt af hvor mange kort den skal kunne indeholde. Jeg fik min med 6-10 kort. Derudover kan du vælge mellem 4 forskellige farver, og endda få den i carbon fiber, der dog er lidt dyrere. Jeg fik min hjem i rød aluminium med en guld clip.
None

None

Anvendelighed

Jeg har brugt Fantom Wallet i en måneds tid, og er egentlig ganske tilfreds med den. Jeg er dog stadig i tvivl om, hvorvidt jeg vil skifte tilbage til min læderpung. Baggrunden for dette er, at jeg til tider synes det er svært at få kortene ud af kreditkortholderen. Dette er på trods af, at Fantom Wallet har en mekanisme, der skubber dine kort ud , så de er placeret som en vifte. Jeg synes det er særligt svært at få de midterste kort ud. Det bagerste og forreste kort er nemt at få ud, og her sidder begge mine kreditkort. Mit rejsekort, som er mit 3. mest anvendte kort sidder bag mit forreste kreditkort, og det er lidt bøvlet at få det ud, når jeg skal bruge det. Derudover kan du kun opbevare plastikkort i din Fantom Wallet. Det er lidt ærgerligt for os danskere, der skal døje med NemID. Jeg havde før i tiden altid mit NemID på mig, da man aldrig ved, hvornår man skal bruge det. Fantom Wallet er ikke så glad for at opbevare lamineret papir, da det driller ”skub-ud” mekanismen. Alt i alt, så synes jeg det er et ganske glimrende produkt. Jeg synes det er bedre end de metal alternativer, der findes på nuværende tidspunkt. Dog vil jeg ikke kalde det et revolutionerende produkt. Personligt kunne jeg godt være fristet til at gå tilbage til min læderkreditkortholder, da jeg her både kan have mit NemID i, og samtidig nemt få alle kort op.

KICKSTARTER

Kickstarter er en crowdfunding hjemmeside. Den fungerer ved, at personer med nye opfindelser eller andre gode idéer kan lave en beskrivelse af deres projekt og lægge det op. Bemærk det er et krav, at man kan bevise, at man kan realisere sit projekt, hvis man opnår den mængde donationer, som man har angivet som sit budget. Derefter kan almene personer gå ind og donere penge til projektet. Afhængig af hvad man donerer til, og hvor meget man donerer, så kan man få lige fra et takkekort til et eksemplar af det produkt man har doneret til, når det er færdig udviklet og gået i produktion.