SEXBREVKASSE

ons, 06 dec 2017

Ny kogebog er guld for begyndere

Linn

 Grubbström har præsteret en lækker, letforståelig og på alle måder gennemført kogebogsbibel til begyndere.

None

None

Anmeldt af: Marie Enevoldsen

Foto: 

Linn Grubbström 

Den store mad for begyndere

Omfang: 320 sider Pris: 249,95 kr. Forlag: Strandberg Publishing I 

Den store mad for begyndere 

viser Linn Grubbström skridt for skridt, billede for billede, hvordan man laver velsmagende begyndermad, billigt og nemt. Bogens struktur er god og overskuelig med mere end 1.000 fotos, der trin for trin viser, hvordan du skal gå til den enkelte opskrift. Opskrifterne er fordelt i emner, som blandt andet dækker det sunde, det billige, det hurtige og det snaskede. Og hvis du får gæster eller en date på besøg, kan du kaste dig over de letforståelige feinschmecker-opskrifter, som findes under kategorien ”Imponerende”.

Læs også:

BT nyheder sport og underholdning Desuden byder Grubbströms kogebog på en introduktion, der med få ord og mange billeder hurtigt giver svar på mange af de ”dumme” spørgsmål, som en nybegynder måtte sidde inde med. Opskrifterne er lækre og varierede, og selv for en erfaren madentusiast som undertegnede er der inspiration at hente. Bogen indeholder blandt andet nogle gode opskrifter på fisk og vegetariske pastaretter, og så er der en god opskrift på lækker, hjemmelavet gnocchi.

Den store mad for begyndere 

er en samlet udgave af 

Mad for begyndere 1 + 2

. Bogen indeholder også ti nye madpakke-opskrifter på sandwich, salater, wraps og daddelbarer, lige til at tage med på job eller på studiet.

Om forfatteren 

Linn Grubbström arbejder med opskriftsudvikling og madfotos for danske virksomheder og på sin egen madblog Frk. Kræsen.