Forside02_madforbegyndere

Ny kogebog er guld for begyndere

Linn Grubbström har præsteret en lækker, letforståelig og på alle måder gennemført kogebogsbibel til begyndere.

6-t-anmeldelse-red

Anmeldt af: Marie Enevoldsen

Foto: Linn Grubbström 

Den store mad for begyndere

Omfang: 320 sider

Pris: 249,95 kr.

Forlag: Strandberg Publishing

Den store mad for begyndere viser Linn Grubbström skridt for skridt, billede for billede, hvordan man laver velsmagende begyndermad, billigt og nemt. Bogens struktur er god og overskuelig med mere end 1.000 fotos, der trin for trin viser, hvordan du skal gå til den enkelte opskrift.

8 © Linn Grubbström 9 © Linn Grubbström

Opskrifterne er fordelt i emner, som blandt andet dækker det sunde, det billige, det hurtige og det snaskede. Og hvis du får gæster eller en date på besøg, kan du kaste dig over de letforståelige feinschmecker-opskrifter, som findes under kategorien ”Imponerende”.

Desuden byder Grubbströms kogebog på en introduktion, der med få ord og mange billeder hurtigt giver svar på mange af de ”dumme” spørgsmål, som en nybegynder måtte sidde inde med.

4 © Linn Grubbström

Opskrifterne er lækre og varierede, og selv for en erfaren madentusiast som undertegnede er der inspiration at hente. Bogen indeholder blandt andet nogle gode opskrifter på fisk og vegetariske pastaretter, og så er der en god opskrift på lækker, hjemmelavet gnocchi.

Den store mad for begyndere er en samlet udgave af Mad for begyndere 1 + 2. Bogen indeholder også ti nye madpakke-opskrifter på sandwich, salater, wraps og daddelbarer, lige til at tage med på job eller på studiet.

Om forfatteren 

Linn Grubbström arbejder med opskriftsudvikling og madfotos for danske virksomheder og på sin egen madblog Frk. Kræsen.

1 © Linn Grubbström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*