dagsvaerk2

Gør en forskel i Peru!

Så er det tid til Operation Dagsværk. Gør som Jooks og Wafande og støt op om projektet d. 9. november hvor du kan donere dagens hårde slid direkte til regnskovens truede folk. Og for at du rigtig kan mærke hvor varm kapitalismens højsæde er, kan du selv agere oliebaron i computerspillet som du finder på od.dk/spil

Se videoen med Jooks og Wafande nederst i artiklen.

 

PRESSEMEDDELELSE FRA OPERATION DAGSVÆRK

Gør en forskel i Peru

Vinteren nærmer sig og med den, den uundgåelige periode hvor det er både mørkt når man tager i skole og mørkt når man tager hjem. Den periode hvor man må sidde indenfor og længes efter solen, mens man mærker kræfterne sive langsomt ud af kroppen.

Men det er der råd for! Du kan nemlig komme ud i efterårsvejret og samtidig støtte en god sag, når elever landet over igen i år trækker i arbejdstøjet for Operation Dagsværk. Den 9. november kan du bruge 5 timer af din dag på at arbejde, for på den måde at støtte uddannelse et andet sted i verden.

Kampagne fra nye vinkler

Årets projekt er i Peru hvor regnskovens oprindelige folk er truet af olieforurening, og Operation Dagsværk har i år valgt at se på projektet på en skæv og anderledes måde. De har udviklet et computerspil hvor du kan sætte dig i oliebaronens sted, og udvide dit imperium til nye usete højder. Spil spillet på od.dk/spil og få din skole på highscore-listen.

Desuden er der igen i år lavet en kampagnesang. Sangen, “Sort Nat Sort Dag” er lavet af Jooks og Wafande.

Vil du være med til at støtte uddannelse i Peru, så tag fat i din lokale Dagsværk-gruppe, eller ring til Operation Dagsværk på 33 11 45 40, for at høre hvad du kan gøre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*