Sennheiser CX 7.0, Pris: 1.110 kr.
Sennheiser CX 7.0, Pris: 1.110 kr.

Prisvenlig udgave af Sennheiser hovedtelefoner

For et halvt år siden udgave Sennheiser modellen Momentum In-Ear Wireless, der fik en rigtig god anmeldelse. Nu har høretelefon mastodonten udgivet en mere prisvenlig udgave af anmelderdarlingen.

CX 7

Sennheiser CX 7.0, Pris: 1.110 kr.

Design

Ligesom Momentum udgaven, så er dette hovedtelefoner med nakkebøjle. Det har sine fordele, da man kan pakke en del af elektronikken ind i bøjlen.

Den helt store forskel mellem de to modeller er at finde i designet. Generelt må man sige, at Sennheiser har kælet mere for detaljerne i MOMENTUM udgaven, da de har polstret den med læder, og den medfølgende taske har en hård udformning, hvilket giver en bedre beskyttelse i tasken.

CX 7.0 er stadig utrolig pæn, og på trods af at den er mere prisvenlig, så giver den på ingen måde et billigt udtryk. Den er lavet af plastik, men har stadig et kvalitets udtryk. Der medfølger en stoftaske til høretelefonerne, hvilket er rigtig fint, men de er ikke lige så godt beskyttet i en taske.

LÆS OGSÅ: “Senhieser leverer markedets bedste trådløse in-ear”

Lyd

Lydmæssigt minder disse høretelefoner mere om Momentum Free end Momentum In-Ear Wireless, da den ikke er ligeså bastung.

CX 7.0 har en rigtig god lyd, men den er ikke lige så god som Momentum-serien. Den har en rigtig god, og den har en fin balance. Kvaliteten på lyden er dog ikke lige så sprød og klar. Det er dog også klart, at den ikke er lige så god, da den koster en 400 kr. mindre end dens storesøstre. De har dog forsat et bredt lydbillede. Bassen er rigtig god, og lyden er klar.

CX 7, 1

 

Funktionalitet

I disse hovedtelefoner har man alt, hvad man skal bruge. Ligesom Momentum

In-Ear Wireless har den en virkelig god batterilevetid på 10 timer. Nakkebøjlen er rigtig god, og eftersom den er lavet lidt for stor, så klemmer den på intet tidspunkt. Derudover er den fleksibel, således man kan smide den i jakkelommen.

Fjernbetjeningen findes inde i nakkebøjlen, og den er rigtig god. Jeg ville dog ønske, at de ikke havde sat powerknappen i samme side som resten af betjeningen. Det kræver måske en tilvænning, men jeg har været ude for at slukke den en del gange, hvor jeg ville skifte til næste sang.

Konklusion

Jeg synes at det er nogle rigtig gode hovedtelefoner til prisen, og jeg synes Sennheiser har lavet en god og prisvenlig udgave af deres Momentum In-Ear Wireless, som er en klasse for sig. Det er dog muligt at få lige så gode, eller bedre hovedtelefoner, som f.eks. Jaybird Freedom 2, der dog er løbehøretelefoner.

5-T-anmeldelse red

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*