Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/tjeck.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/tjeck.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Årets første koncert på Roskilde Festivals Orange Scene spilles af anmelder roste SAVEUS.
Årets første koncert på Roskilde Festivals Orange Scene spilles af anmelder roste SAVEUS.

SAVEUS åbner Orange Scene

En storladen oplevelse er i vente, når Martin Hedegaard i år indvier Orange Scene i spidsen for sin gruppe SAVEUS.

Martin Hedegaard trådte første gang ind i danskernes bevidsthed, da han som 15-årig vandt den første danske udgave af X Factor. I 2015 vendte han tilbage til rampelyset med soloprojektet SAVEUS og skabte øjeblikkeligt sensation med debutsinglen ‘Levitate Me’.

I 2016 debuterede SAVEUS på Roskilde Festivals vækstlagsscene, Countdown, med rosende anmeldelser til følge, og siden har de ikke været til at stoppe med stribevis af succesfulde koncerter, adskillige radio-hits og millioner af afspilninger på streamingtjenesterne bag sig.

SAVEUS er i øjeblikket i fuld gang med indspilningerne af nyt materiale, og de to seneste hitsingler – de sjælfulde og synthesizer-ladede popperler ‘Time Can Heal a Man’ og ‘Watch the World’ – demonstrerer, at gruppen sigter særdeles højt i øjeblikket.

Tiden er derfor inde til at tryllebinde karrierens hidtil største livepublikum med en optræden på Orange Scene onsdag den 4. juli.

Martin Hedegaard siger:

“Jeg er meget beæret over, at Roskilde Festival har udpeget SAVEUS til at åbne Orange Scene. Roskilde er en festival, vi alle er kommet på flere år i streg, siden vi var gamle nok, og allerede da vi spillede på Countdown-scenen i 2016, var det en kæmpe drøm for os blot at komme på plakaten.

At skulle spille på deres største scene til sommer er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse. Vi vil gå op på scenen og give alt, hvad vi har. Det er ikke så kompliceret – vi skal spille røven ud af bukserne, som vi altid gør, og give Orange den åbning, som scenen fortjener.”

Plakaten afsløres her

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

[adrotate group="5"]