Sennheiser HD 4.40 BT
Pris: 1.150 kr.
Sennheiser HD 4.40 BT Pris: 1.150 kr.

Trådløse over-ear headphones, der er til at betale

 Sennheiser har igennem mange år været et meget konservativt brand, hvor lyden var i særklasse, men hvor designet og funktionaliteten var en anelse gammeldages. Sennheisers design var kedeligt og hovedtelefonerne mange fede funktioner, der appellerede til den daglige forbruger og ikke kun lydnørden. Sennheiser er i den grad kommet efter det, og første gang man så revolutionerende design, der i højere grad var rettet mod de unge forbrugere var med urbanite, og efterfølgende så vi Momentum-serien. Nu er firmaet gået i gang med at forny deres HD-serie. I hvert fald har de udgivet HD 4.40 BT, der retter sig primært mod det unge segment

HD 4.40 bt (508x640)

Design

Hovedtelefonerne er flotte og elegante, dog stadig neutrale i udseendet. Det er primært sort plastik, men på trods af dette, så ser de ikke billige ud, men emmer af kvalitet. Derudover er der mærkegrå kanter, hvilket bidrager til at gøre den lækker. Endvidere er de ekstremt behagelige at have på, da puderne er store og bløde. Jeg oplever dog ind imellem, at jeg bliver en smule svedig om ørene. De store puder gør dog også, at hovedtelefonerne ser en smule store ud. Jeg ville ønske de havde formået at gøre hovedtelefonerne en smule mindre, da det godt kan se en smule klodset ud.

LÆS OGSÅ: “En af markedets bedste hovedtelefoner er blevet trådløs”

Funktioner

HD 4.40 BT har de funktioner, som er krævet af trådløse hovedtelefoner i dag. Den har volumenkontrol i og fjernbetjening i til at navigere rundt i ens musik. Derudover har den mikrofon til at kunne tage opkald. Personligt synes jeg knapperne på disse er en smule irriterende til tider. Det er særligt knappen, hvor jeg skifter mellem numrene, der er svær at kontrollere. Derudover synes jeg, at der er for mange knapper. De kunne sagtens have undværet volumenknappen, og sat funktionen i knappen, hvor man skifter sange. Det er endvidere muligt at koble ledning i hovedtelefonerne, såfremt man løber tør for strøm. Derudover medfølger der en stofpose, til at opbevare dem i.

HD 4.40 BT 3 (640x640)

Lyd

Det er ekstremt, at man får så meget lyd for pengene. Disse hovedtelefoner har bedre lyd end Beats By Dre og andre kendte mærker, der er dobbelt så dyre. De er bestemt rettet mod forbruger segmentet, og her det unge publikum, hvilket også kan høres i lyden. Hovedtelefonerne har en meget tung bas, og egner sig godt til sådanne musik. Ind imellem synes jeg bassen er lidt for tung. Lyden er exceptionel god, særligt når man tager prisen i betragtning. Den kunne dog forbedres på visse punkter, bl.a. ved at have mere diskant i, og dermed få en større klarhed lyden. Til gengæld har den en god dybde, og en varme. De egner sig endvidere til en bred vifte af genre, men særligt hvor bassen er et nøgleelement.

Konklusion

Disse hovedtelefoner er nogle af de bedste i dens prisklasse. De eneste andre, der kan konkurrere med dem er AKG Y50 BT, som jeg ligeledes er absolut vild med. Hvis man har brug for hovedtelefoner med en tung bas, så er Sennheiser HD 4.40 BT vejen frem, men hvis man har brug mere klarhed og en knap så tung bas, så er det AKG Y50 BT. Med begge får man genial lyd, men man skal vælge efter ens behov. Designet på AKG Y50 BT falder ikke i min smag, derimod kan jeg bedre lide dens knapper end dem på Sennheiser.

6-T-anmeldelse red.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*