Nephews nye album "Ring i-Ring", forener bandets fire årstids-EP’er.

Nephew gør det igen & igen

Bandets nye album, “Ring—i—Ring”, er strøget direkte ind som #1 på den danske album hitliste – og det gør det på baggrund af bare én dag i salg! Det er samtidig Nephews femte #1-album i træk.  

De har gjort det før – senest med “Hjertestarter” tilbage i 2012 – og i denne uge gør Nephew det så igen: Går direkte ind som #1 på den danske album hitliste. Og det gør de på imponerende vis. Nephews album er nemlig stormet til tops på baggrund af bare én dag i salg. “Ring—i—Ring” udkom torsdag i sidste uge, og da hitlisten tæller salg og streams fra fredag til torsdag, er albummet altså med på denne uges chart og slår samtidig alle andre albumudgivelser.  

Nephews nye album forener bandets fire årstids-EP’er, som tilbage i januar blev sendt afsted med “Vinter–i–Ring” og hitsinglen, “Amsterdam”. Bandet har desuden markeret sig med et eksklusivt live-event på toppen af ARoS, hvor publikum under fire koncerter kunne bevæge sig rundt om bandet i Olafur Eliassons ringformede værk. Sommerens EP-udgivelse blev fulgt op af Nephews tilbagevenden til Orange Scene på Roskilde Festival samt Bøgescenerne i Aarhus – begge til flotte anmeldelser.

Albummet er desuden sendt afsted med singlen, “Rejsekammerater”, som gæstes af ingen ringere end Nik & Jay, mens efteråret og den kommende weekend byder på to for længst udsolgte arenashows i Jyske Bank Boxen og Royal Arena. I foråret 2019 kan Nephew allerede nu se frem til hvad der bliver en totalt udsolgt Danmarksturné.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.