Alice Merton er klar med sit debutalbum ’MINT’, som udkommer d. 18. januar 2019.

Alice Merton ude med en smagsprøve

Den tysk canadiske sing’n song writer Alice Merton er aktuel med sin nye single ’Why So Serious’, som er første smagsprøve fra hendes debutalbum ’MINT’, der udkommer i begyndelsen af året.

Siden Mertons debutsingle ‘No Roots’ fra 2016 blev et verdensomspændende megahit, har det været en turbulent tid for sangeren, der er født i England, men er opvokset i Tyskland. Sangen har opnået over 250 millioner streams og 100 millioner YouTube visninger, samt modtaget platin i 6 lande, og er gået top 10 i ti lande. Udover platin status i Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Italien og Polen, nyder Merton nu også stor succes i USA. Efter aftalen med det amerikanske selskab Mom + Pop Records, har hun turneret rundt i staterne med Vance Joy, og optrådt på Jimmy Fallons populære ’Tonight Show’, James Cordens ’Late Late Show’ samt til Kid’s Choice Awards 2018, hvor hun tilmed fik en nominering i kategorien Best Rock.

Singlen ’Why So Serious’ er en kritik af præstationssamfundet. Nummeret kaster et positiv lys over vores til tider gravalvorlige og humorforladte syn på verden, og samtidig bearbejder sangerinden sine egne følelser i omkring det pres hun følte ved at skulle følge op på hittet ’No Roots’, noget der vejede tungt på Mertons skuldre: “Jeg blev lidt ked af det, når alle spurgte mig, om min næste sang ville blive lige så succesfuld som ’No Roots’. Men så tænkte jeg: Det er ligegyldigt! Jeg er glad og det er den bedste tid i mit liv, så hvorfor tage det hele så alvorligt?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.