tor, 18 jun 2020

10 vigtige ting som du skal huske at pakke til sommerferien

Sponsoreret indhold

Det kan godt være svært at huske alt, når man i sidste øjeblik går i gang med at pakke kufferten til årets sommerferie. Uanset om turen går til udlandet eller til et af Danmarks mange lækre feriesteder i sommerhus, telt eller campingvogn - så er disse 10 ting uundværlige at have med:
  1. Bøger, blade eller kryds og tværs. Der er intet mere afslappende, end at læse en god bog eller et magasin på solstolen eller på stranden - eller løse en kryds og tværs i skyggen.
  1. Undertøj. Selvom størstedelen af sommerferien forhåbentlig foregår i badetøj - så er det en god ting lige at huske undertøj. Så husk herre underbukser og bh, når du pakker kufferten.
  1. Tøj. Husk også det almindelige tøj - t-shirts, toppe, bukser, shorts, langærmede trøjer og kasketter eller solhat. Så kan sommerferien bare komme an - med alt slags vejr!
  1. Solbriller. En af sommerens uundværlige accessories - så husk dine solbriller når du pakker kufferten.
  1. Solcreme. Forhåbentlig byder din sommerferie på mange timers solskin - og så er solcreme det ultimativt vigtigste at have med. Husk den høje faktor og eventuelt også en aftersun, som du kan smøre din solmættede hud med. ‘
  1. Et spil. En af de hyggeligste ting ved at være på sommerferie, er at man er sammen på en anden måde end normalt. Så hvorfor ikke pakke et spil, som kan erstatte fjernsyn eller Ipad, om aftenen eller på de dage, hvor vejret måske er knap så godt. Så husk yatzy-bægeret eller dine spillekort.
  1. Fodtøj. Selvom det er lækkert at rende barfodet rundt i græsset eller på stranden, så er det rart at kunne klæde fødderne på alt efter hvilke aktiviteter dagen byder på. Så husk klip-klapperne til strandturen, sandalerne, kondisko til løbeture eller lange gåture - og eventuelt gummistøvlerne, hvis sommerferien foregår i Danmark og du skal kunne være ude i alt slags vejr.
  1. Pas, penge og sygesikring. Husk endelig dine kreditkort - og eventuelt et ekstra, i tilfælde af at du skulle miste et, så du ikke står uden penge i din ferie. Skal du udenlands, så husk dine hævede valuta - og pas. Skal du ikke udenfor Danmarks grænser, er det stadig en god ting at huske sygesikringskortet, hvis der skulle opstå en situation hvor man får brug for at komme forbi en læge.
  1. Kamera eller telefon. Det er skønt at kunne se tilbage på gode minder fra hyggelige stunder på ferien - så huske endelig din telefon eller et kamera, så du kan forevige dine oplevelser.
  1. Medicin. Tager du noget medicin fast, skal du naturligvis huske det - men derudover er det rart altid at have nogle småting ved hånden, så du ikke behøver at skulle ud og lede efter et apotek. Derfor er det altid en god ide at have eksempelvis hovedpinepiller, myggespray, creme til insektbid, plaster, piller mod maveproblemer og vabelplaster med sig på ferien.