lør, 04 feb 2017

3 ting du skal tænke på når du starter virksomhed

Vil man starte en virksomhed er det meget vigtigt at forberede sig godt

Som ung har man oftest meget energi, der skal brændes af på ét eller andet. Mange unge mennesker vælger at dyrke sport, nogen synes det er sjovere at give den gas i baren, mens en helt tredje gruppe af unge mennesker arbejder hårdt for at realisere en drøm om, at blive selvstændig erhvervsdrivende og kunne leve af deres firma. I løbet af de seneste par år er der set en stor stigning i antallet af unge iværksættere, men mange af dem glemmer, at der skal tages stilling til mange ting i forbindelse med opstarten af en virksomhed.

Derfor er det også uhyre vigtigt, at du sørger for at forberedelserne er gjort godt. Der er rigtig mange forskellige aspekter af opstarten af en selvstændig virksomhed, der kræver, at du forbereder dig ordentligt. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange unge iværksættere brænder for deres projekt og derfor også har fokus på deres forretning og udvikling af deres virksomhed. Det er dog et faktum, at der skal være styr på mange andre ting, hvilket du blandt andet finder tre gode eksempler (som der - desværre - er mange unge, der glemmer) på nedenfor.

1. Du skal have et kontor

Det er med garanti ikke alle, der er enig i denne betragtning. Faktum er dog, at det er en rigtig god idé, at du sørger for at have et kontor hvorfra, du har mulighed for at arbejde. Der er mange, der mener, at du sagtens kan arbejde hjemmefra og det er bestemt også en mulighed, men faktum er dog, at du er langt mere effektiv på et kontor, hvor der ikke er forstyrrende elementer og hvor du i stedet har mulighed for at fokusere 100% på dit arbejde. Du kan til hver en tid finde erhvervslokaler hvor du end bor.

2. Du skal have 100% styr på regnskabet

Der er mange unge iværksættere, der glemmer, at det er uhyre vigtigt, at der er styr på regnskabet. Der er - desværre - mange ting, der kan ende med at gå galt, og det er også ensbetydende med, at der kan ende med at falde nogle katastrofale bøder af. Hvis ikke, du selv er 100% sikker på, at du har styr på arbejdet med bogføring, regnskab osv., så bør du bestemt sørge for at forhøre dig med din revisor, så du dermed kan være sikker på, at der er styr på det hele.

3. Du skal tænke langsigtet

Selvom det virker appellerende at kunne lave en stor lønseddel til dig selv måned efter måned, så er det langt vigtigere, at du sørger for at tænke langsigtet. Det betyder også, at du er bedre stillet med at geninvestere dine penge, så du dermed får muligheden for at udbygge din forretning og se den vokse - det vil give dig en lønseddel, der er mange gange større i det lange løb, hvilket også er grunden til, at du naturligvis skal sørge for at tænke langsigtet og ikke blot se din forretning på månedsbasis. (Indlægget er sponsoreret)