ons, 08 okt 2014

Billig buffet med alt fra røræg til forårsruller

Café Dalle Valle, Fiolstræde 3-5, København K

Ud at spise på SU:

Samlet vurdering: Tre ud af seks stjerner  

Café Dalle Valle, Fiolstræde 3-5, København K

Value for money

Dalle Valle tilbyder både buffet og klassiske caféretter til SU-venlige priser. Specielt lørdag til tirsdag efter kl. 16, hvor caféen skærer halvdelen af prisen på alle retter (buffet undtaget)! Drikkevarer er lidt dyrere, men meget standard cafépriser. TJECK magazine gik ombord i brunch- og frokostbuffetens mere end 40 retter til 79 kr. per person. Begge anmeldere fyldte flere tallerkner og var enige om, at vi havde fået meget mad for pengene.
None

None

Kvalitet af mad og drikke

Buffeten rummer alt fra flæskesteg over bønnesalat, frugt, forårsruller, brunchpandekager og kyllingelår. Kvaliteten af maden havde dog svært ved at snige sig længere op end ’middel’. Man kunne godt ønske sig, at de skruede lidt ned for antallet af retter og gjorde sig lidt mere umage i stedet. TJECK magazine anbefaler specielt croissanterne og tzatzikien, mens begge anmeldere var enige om, at røræggen og blæksprutteringene var ret slatne. Drikkevarerne var lækre og kom i dejligt store glas. Den ene anmelder fik en friskpresset juice af hindbær, mynte og lime og udbrød begejstret: »Den smager som en drink!«  

Betjening

Tjenerne var søde, hjælpsomme og hurtige – også selvom det var midt på lørdagen og caféen var propfuld af gæster.  

Indretning

Dalle Valle ligner en blanding mellem en café og en bar. Stedet fungerer også som cocktailbar om aftenen, så det er ikke så underligt. Bordene er små, men til gengæld er der plads til rigtig mange gæster. Der er hyggeligt nok, men Dalle Valle er nok mest af alt et sted, du besøger, hvis du vil have meget og billig mad.  

Anmeldt af: Emilie Hendel Møller og Anders M Teibel

None

None