ons, 04 mar 2015

Café for 300: Amerikansk hjertestop

The D Diner i Valby lever desværre langt fra op til vores (amerikanske?) drøm om en brunch, som kan stille søndagssulten efter 'real American food'

Anmeldt af: Marie Enevoldsen og Paul Sauer

None

None

The D Diner - Gammel Jernbanevej 1, 2500 Valby

Value for money: Spild af penge

Kvalitet på mad og drikke: Meget ringe

Betjening: Ok, men stresset stemning

Indretning: Flot og stemningsfyldt

Ved første øjekast lover "The D Diner" en søndagsbrunch, som kan kurere både tømmermænd og sult. Pastelfarver, billeder af Elvis Presley og halv- og helstakke af amerikanske pandekager på bordene ser indbydende ud. MEN. The D Diner imponerer langt fra. Selvom indretningen og den travle stemning passer godt til vores forventning om en ’real American diner’, skuffer resten af pakken.

[st-gallery id="54f7293c47a5e"] Vi bestiller en ’Cardiac Arrest’ – et kødorgie af dimensioner med bacon, pølse, skinke, steak, æg og selvfølgelig amerikanske pandekager. Vi supplerer med den mere traditionelle morgenmad med to milkshakes on the side. Maden kommer hurtigt, men vi bliver slemt skuffede, da den ligner – ja, ikke noget, man serverer på en restaurant.

Smagen er næsten endnu værre: oversalt, tør og ensformig. At kokken glemmer både pandekager og bacon i farten, gør ikke entusiasmen større. Heldigvis er vores milkshakes rigtig gode, selvom dåseflødeskummen øverst ikke gør noget godt for smagen.

Alt i alt en dybt skuffende omgang, som kun gjorde hovedpinen værre. Ikke desto mindre giver milkshakes og den billige regning på i alt 311 kroner tilsammen én stjerne til "The D Diner".