Value for money:
Kvalitet og pris stemmer godt overensKvalitet på mad og drikke:
Over middelBetjening:
Smilende og hjælpsom personaleIndretning:
Personlig, retro og moderne på samme tidHvis du er nysgerrig på at prøve en ny madtrend, der ligner traditionelle caféretter, og som du kan spise med god samvittighed, så er Mikuna et godt valg. I 2014 blev caféen kåret til byens bedste spisested af online-guiden AOA. Men lever den op til det?
Menukortet ligner et traditionelt, dog er det domineret af kød-FRI-retter. Veganere spiser nemlig ingen animalske produkter, det vil sige hverken kød, mælk og æg.

Det er lørdag eftermiddag i Aarhus, og de små forskellig-farvede taburetter er fuldt optaget på Mikuna. Vi fik anbefalet ”Burger’n”, som er med ko-FRI-bøf, panerede løgringe, chilimarmelade, pickles og mayo. Dertil delte vi en portion rodfrugtchips med aioli. Udbuddet af drikkevarer var forskellige safte, Fritz cola og danskvand. Vi fik danskvand og saft.
Rodfrugtchipsene med den lækre aioli var udsøgte. Alt i alt et godt bud på en burger, som minder om en traditionel kødburger. Men chilimarmeladen var alt for dominerende, hvilket trækker ned i bedømmelsen. Dog bør det nævnes, at caféen har en anden menu ”Byburger” som er uden chilimarmelade.
Omgivelserne på Mikuna er hyggelige med en personlig indretning. Samlet set havde vi en god oplevelse for de 250 kroner, både visuelt, smags- og læringsmæssigt. Så ja - Mikuna ka'.