søn, 25 okt 2015

Cafe for 300: Miniburgere, der hitter!

Små lækre gourmet-burgere

Lækre gourmet burgere, der er udover det sædvanlige. Skal du have en traditionel burger, så er dette ikke stedet for dig, men er du foodie og kan du lide masser af smag, så er dette sted et scoop!

 

Sliders, 

Peblinge Dossering 2, 2200 København N

 

Value for money:

 Rigtig god – delikate brugere til fornuftig pris

Kvalitet på mad og drikke:

 Meget god

Betjening:

 Ganske fin, men man skal selv op og bestille

Indretning:

 Rustik, råt og mørkt   Anmeldt af: 

Amir Amirian

  Det er ikke lang tid siden, at iByen havde en afstemning om hvor man kunne spise den bedste burger i København. Folket havde talt og det blev en knebent sejr til Sliders over Tommi’s Burger Bar. Jeg har været på Tommi’s, men havde endnu ikke være på Sliders, så det skulle da prøves. Særligt når man er en burgerfreak. Ved Dronning Louises bro på nørrebrosiden ligger Sliders. Vi kommer ind og går op på stueetagen, hvor Sliders holder til. Stilen er rå og rustik. Der er små mørkt inde i lokalet, men på en hyggelig måde fremfor skummel. Deres menu kort er et stort sølvskilt, hvor man kan se hvilke burgere de har. 3 sliders og en sideordre med en dyppelse koster 119 kr. Det er sgu fair. Man kan også få fritter med guld på, hvis man spæder 50 kr. oveni. Det fra valgte vi dog. En flakse cola koster 29 kr., hvilket er standard café pris.
None

None

På Sliders skal man selv op og bestille sin mad. Derefter prøver man at finde et sted at sidde, hvorefter man får bragt sin mad i en pose, hvilket er smart, da de så ikke behøver at tage stilling til om man bliver eller tager takeaway. Der var ret mange mennesker, da vi var der en onsdag aften kl. 18, men vi fandt en plads. Vi bestilte hver en triple truffel cheese, hvor i der er 3 forskellige oste, 3 forskellige svampe samt trøffel mayonaise. Dette var uden tvivl den bedste af burgerne. Der var masser af smæk på burgeren. Den var smagfuld, kødet var mørt og smeltede på ens tunge og svampene gav et kick udover det sædvanlige. Derudover fik jeg en Jalapeno Cream, hvilket havde en så spændende ingrediens som balsamico marineret jordbær. Den fungerede faktisk ret godt. Den smagte meget af jordbær, men ikke på en kvalm måde. Kombinationen var lidt udsædvanlig, men smagte godt. Jeg ville dog ikke kunne spise en almindelig størrelse burger af den type, så slidermængden var helt passende. Jeg fik derudover en Little Miss Fatty, som var meget cremet, men jeg synes den manglede lidt kraft. Pomfritterne var sprøde og perfekte. LÆS FLERE anmeldelser til et billigt måltid Generelt var burgerne utrolig veltilberedte og smagfulde. Der var i overkanten med antallet af mennesker der inde, men det gik. Stedet er hyggeligt og er ideelt som et date sted. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg tager på Sliders. Jeg slap med en regning på 296 kr. for 2 personer, hvor vi begge fik en menu med en sodavand. Vi blev begge mætte og vi spiste ikke engang alle vores pomfritter.
None

None