lør, 04 apr 2015

Café for 300: Rå mad i skrald og larm

42°RAW i indre København kører et sejt koncept i tjekkede omgivelser, men konstant larm, saunatemperatur og en kedelig smagsoplevelse dominerer stedet

Anmeldt af: Marlene Kejser

None

None

42°RAW, Pilestræde 32, 1112 København K

Value for money

: kvalitet og pris stemmer godt overens

Kvalitet på mad og drikke

: Middel

Betjening

: Upersonlig og træt, men dog smilende

Indretning

: Tjekket og moderne

Caféen 42°RAW serverer rå mad, og det er skønt for glade grøntsagsspisere. For at holde maden næringsrig, må den ifølge raw food-konceptet kun varmes op til 42 grader, men da vi træder ind i caféen føles det som om, varme-konceptet gælder hele stedet: Det var kvælende varmt.

Men det skal ikke tage modet fra os, og vi går til menuen. Et fint, men lidt uinspirerende udvalg af forskellige rå retter, hvor vi valgte en tapastallerken med lasagne, sandwich og thainudler samt en sandwich med ovnbagte tomater og avocado. Et par lækre juices rakte budgettet også til, hvilket var aftenens højdepunkt! Maden smagte fint, men jeg har før oplevet mere eksperimenterende og spændende steder med raw food.

Indretningen er tjekket og moderne og egentlig meget hyggelig. Der er dog konstant larm fra juiceblenderen og espressomaskinen. Betjeningen bestod af en flok unge piger, som nok mest af alt gerne ville have fri, for selvom vi kom 1,5 time inden lukketid. Betjeningen var lidt træt, og der blev ordnet skrald, mens vi stadig sad der.

Helhedsoplevelsen til de 292 kroner var ikke uforglemmelig, og de to T’er går til de to lækre juices og det flotte porcelæn!

[st-gallery id="551fb25e6eb29"]