tir, 12 dec 2017

Copenhagenpump er specialister indenfor pumpeløsninger

Forretningsenheden, Copenhagen Pump, blev stiftet i 2010 efter idegrundlag af maskinmester Thorbjørn Schrøder.

En fadpumpe er til dig, som skal tømme beholdere for eksempelvis lav- og højviskøse medier, kemikalier, maling, koncentrater og levnedsmidler.

Fadpumper er ideelle til at flytte små til store mængder væske fra beholdere, containere og palletanke. De findes til både tyndtflydende og højviskøse væsker, og de kan monteres med el-motor i 1-fase eller 3-fase udførelse og alternativt med luftmotor. En fadpumpe består af en motor og et pumperør. Disse sammenkobles via to koblinger. Længst nede ved pumpeværkets fod sidder enten et centrifugalpumpehjul eller en excentersnekkeskrue som pumper væsken op gennem pumperøret og ud gennem udløbet. Udløbsstudsen er normalt G 1 ¼" udvendigt gevind. Som ekstraudstyr til fadpumpen leveres slangekoblinger i forskellige dimensioner. Har du brug for f.eks. en fadpumpe, kan det anbefales at kontakte Copenhagen Pump, som er leveringsdygtig i alt fra enkelte pumper , til hele rørsystemer af høj kvalitet. Forretningsenheden, Copenhagen Pump, blev stiftet i 2010 efter idegrundlag af Maskinmester Thorbjørn Schrøder, som i dag er direktør for enheden.
None

None

Lutz mest kendte fadpumpe og beholderpumpe, PP 41, er udført i Polyprobelen og kendes på den gule farve. Pumpen fås ligeledes i en PVDF udgave kaldet PVDF 41 til stærke koncentrationer.   Den mest normale væskeemballage til kemikalier i industrien er palletanken også kalde IBC (intermidiate Bulk containers). Hvert år produceres 20 millioner IBC´er på verdens plan. For mange brugere opstår spørgsmålet om transport, fyldning og tømning af forskellige væsker i IBC´. for afhjælpe dette tilbyder Lutz og Copenhagen Pump forskellige skræddersyede løsninger. Fad og beholder pumper er normalt udstyr for sikker håndtering af IBC´s. Som oftes sker dette ved top tømning. I tilfælde hvor der kun er begrænset plads til rådighed eks. vis ved stabling af flere palletanke er en traditionel toptømning besværliggjort eller umulig og en alternativ tømmemetode må i brug. Den nye horizontale Lutz B200 muliggør en professionel og sikker transport af væske fra palletanke. Lutz B200 forbindes til IBC´s bundudløbsventil med en standart union (S60x6). Den aksiale centrifugalpumpe kan nu pumpe væske til et højere niveau og forbedre ikke mindst den hydrauliske kapacitet væsentligt. Kombineret med batch kontrollere, ventiler o.lign kan selv meget små mængder aftappes.
None

None