tor, 14 jul 2016

Find det bedste mobilabonnement til din rejse

Det er rart at være i forbindelse med omverdenen og dem derhjemme, når man rejser. Og hvis man vil give mere livstegn bare et postkort, kan det hurtigt blive en dyr affære uden det rigtige mobilabonnement. Se med her og find det der passer bedst til dig!

Når du rejser i udlandet kan din telefonregning godt løbe op i et temmelig højt beløb, hvis ikke du har et abonnement med udlandstelefoni. For at give dig et overskueligt overblik over hvilke abonnementer som har inkluderet udlandstelefoni, har vi i samarbejde med Samlino.dk undersøgt markedet for dig.
None

None

 

Det med småt

De mange abonnementer med udlandstelefoni lyder alle meget fristende, men du bliver nødt til at være opmærksom på det med småt. For det er ikke alle abonnementerne, der har helt de samme vilkår i udlandet som hjemme i Danmark. Vi har selvfølgelig samlet informationerne her, så du ikke selv behøver at lede efter dem.  

3

Hos 3 gælder helt de samme vilkår for tale, SMS og MMS i udlandet som i Danmark til alle danske og lokale numre. Så længe at du blot befinder dig i et af de 40 3LikeHome-lande. Til gengæld er der i udlandet en øvre grænse på 10GB data om måneden, lige meget hvor meget data du har hjemme i Danmark.  

Telia

Hos Telia har du de samme vilkår for tale, SMS og MMS i udlandet som i Danmark. Du har hos Telia, ligesom hos 3, en øvre datagrænse i udlandet på 10 GB om måneden.  

Callme

Med JustLikeHome Norden hos Callme har du samme vilkår for data, tale, SMS og MMS til danske og lokale numre som du har i Danmark, så længe du befinder dig i et de seks JustLikeHome Norden-lande. Med JustLikeHome Europa hos Callme, får du 12 timers tale til alle danske numre og fri SMS og MMS. Dog kan du kun bruge 2 GB data om måneden, når du befinder dig inden for Europas grænser, men udenfor Danmarks.  

Fullrate

Hos Fullrate har du i de 33 Rejs EU-lande 4 timers tale, fri SMS og enten 100 MB data eller 1 GB data, det afhænger af abonnementet.  

Telmore

Abonnementet hos Telmore inkluderer samme vilkår for tale, SMS, MMS som i Danmark til lokale og danske numre. Når du befinder dig i et af de 35 inkluderede lande, kan du bruge op til 1 GB data månedligt.  

Telenor

Hos Telenor får du helt samme vilkår i udlandet som i Danmark hvad angår SMS, MMS og tale. Men du kan maksimalt bruge 10 GB om måneden i de 36 JustLikeHome-lande.  

YouSee

YouSee’s mindste abonnement med udlandstelefoni inkluderer 1 GB data og fri tale, SMS og MMS i 36 lande i EU. YouSee’s store abonnement med udlandstelefoni inkluderer også fri tale, SMS, og MMS men 2 GB data i 36 lande i EU.  

Fri roaming i EU i 2017

Der er godt nyt til rejsende i EU! For EU stræber nemlig efter at fjerne alle roamingafgifter i hele EU fra juni 2017. Men indtil da, kan det selvfølgelig sagtens betale sig at finde et godt abonnement med udlandstelefoni, hvis man er ramt af rejsefeber.