tir, 15 maj 2018

Gode støjreducerende hovedtelefoner til fornuftig pris

Disse hovedtelefoner har aktiv støjreduktion

Hvis man vil have fornuftige hovedtelefoner, som er støjreducerende, så skal man ofte grave dybt ned i lommerne, der hvor fnulleret har sit bosted. Samtidig, så vil flere af os gerne have støjreducerende hovedtelefoner, og derfor er det godt, at der findes billigere alternativer som JBL, hvor man kan spare 500-1000 kr., i forhold til de største på markedet. Støjreducerende hovedtelefoner er nemlig geniale til fly ture, offentlig transport eller på læsesalen, hvor folk ikke kan holde kæft.

None

None

JBL Everest Elite 750NC, Pris: 2.299 kr. (fundet til 1690 kr. på komplett.dk)

Lyd

Disse hovedtelefoner har en ret imponerende lyd, og det er nok dens største force. Jeg synes de har en rigtig god balance, hvilket gør, at man kan spille alle genre uden at skulle gå på kompromis. Derudover, så medfølger der en app til hovedtelefonerne, hvor man kan ændre på EQ. Dette har jeg gjort, og man kan få et ret vild bas til brug for elektronisk musik, eller en lækker diskant i forgrunden til klassisk musik. Endvidere er lyden klar, har et bredt spektre og er sprød. Det er virkelig en fornøjelse at lytte til musik med dem, og jeg synes man får meget lyd for pengene. Jeg vil mene disse er på niveau med Sennheiser Momentum Wireless, som jeg er stor fan af.  

Aktiv støjreduktion

Disse hovedtelefoner har aktiv støjreduktion, hvilket betyder, at de aktivt fjerner omkringliggende støj. Det er ret lækkert når du sidder i et fly, og vil slippe for motorlyden, eller sidder i læsesalen og gerne vil dæmpe lyden fra knevrende studerende. Støjreduktionen i disse er ganske fine, men det er ikke markedets bedste, som blandt anmeldere vurderes at være Bose QuietComfort 35 II, Sony WH-1000XM2 og B&W PX – Disse er dog mellem 500 – 1000 kr. dyrere end JBL. Støjreduktionen lukker ikke lige så meget støj ud, og du vil oftest forsat kunne høre støjen omkring dig, dog væsentlig lavere end hvis du tog hovedtelefonerne af.

Design & funktionalitet

Jeg synes, at disse hovedtelefoners største og måske eneste svaghed er i designet. Generelt er der for meget plastik fornemmelse over dem, og man kan se, hvor de enkelte samlinger er. Det ser ikke ud til, at de har kælet for detaljen, og udførelsen kunne være gjort pænere. Det synes jeg er en skam, da de ellers har et rigtig godt produkt. Endvidere er jeg træt af den måde de har placeret fjernbetjeningsknapperne. Selv efter en måned brug, så har jeg ikke kunne vænne mig til placeringen, og jeg er hele tiden bange for at trykke forkert. Derudover er 15 timers batteri med støjreduktion i den lave ende, da dens konkurrenter leverer +20 timer. Til hovedtelefonerne kommer der en lækker taske, og dertil er der ledning, samt flyadapter, således at du kan bruge dem i flyets entertainment system.

Konklusion

Dette er nogle virkelig lækre hovedtelefoner, hvad angår lyd, når man tager prisen i betragtning. Jeg ville vælge disse hovedtelefoner for dens lyd, og det faktum at man kan få støjreduktion i for ”billige” penge. Designet er dog ikke min kop the, og her ville jeg nok enten vælge Sennheiser Momentum Wireless eller Sony WH-1000XM2, hvis jeg havde råd til at ofre en 500 kr. ekstra.
None

None