man, 22 okt 2018

Jaybird forbedrer pasformen på deres populære sports in-ear

Jaybird X4 er slank, kompakt og vejer næsten intet.

Det kan være utrolig svært at finde gode sportshovedtelefoner. Baggrunden for dette er, at de skal være kompakte, lette, have god pasform, være svedresistente og ikke mindst skal de have god lyd. Jeg kan finde en del på markedet, der udfylder de første par kriterier - ellers ville man ikke kunne kalde dem sportshovedtelefoner. Oftest er problemet, at producenterne går på kompromis med lyden.

Anmeldt af: Amir Amirian

None

None

 

Jaybird X4. Pris: 999 kr.

Lyd

Det gør Jaybird ikke, faktisk går de ikke på kompromis med særlig meget. Lyden i X4 er helt fantastisk - den er skarp, balanceret, klar og veldefineret. Det er tydeligt at mærke stortrommen, bassen og hovedtelefonerne har en fantastisk top, men jeg kunne godt savne en smule mere bund. Det er dog stadig en fornøjelse at høre energifyldt musik i dem. Endvidere kan jeg høre hvert eneste instrument ned til detaljen. Derudover er det muligt at downloade den tilhørende app, og tilpasse lyden ud fra ens præferencer, da man kan ændre EQ’en.
None

None

Funktioner og design

X4 er slank, kompakt og vejer næsten intet – kun 14,8 gram. Endvidere er den virkelig flot og elegant. Det eneste negative ved dem er, at man oplader via en clips, hvilket jeg synes er ekstremt dumt, da man er på røven, hvis man mister denne clips. Den giver 8 timers batteri, hvilket er ret godt. Endvidere medfølger der en lille taske. Jaybird har gjort X4 vandtæt, hvilket er godt. Dermed kan du trygt tage dem med på løbeturen selvom det pisser ned. Pasformen er helt perfekt. De sidder rigtig godt i ørene, men det kræver at man investerer lidt tid til at finde de rigtige øredutter, der passer ens øregang. Heldigvis er der en del forskellige størrelser at vælge imellem. Jeg synes X4 er alle pengene værd, og jeg kan bestemt anbefale dem til enhver, der skal ud at investerer i sportshovedtelefoner.

Konklusion

Jaybird har ikke ændret frygtelig meget på X4 i forhold til deres tidligere model X3. Den nye version er blevet gjort vandtæt, og man har forbedret pasformen. Derudover er der ikke meget nyt under solen.  
None

None