man, 18 maj 2015

Klub Kurz i København inviterer på gratis film og popcorn

Elsker du kortfilm, gratis popcorn et par øller og en god snak? Så kom med på torsdag i Analog Bar, KBH.

Filmforeningen Klub Kurz inviterer til filmhygge på torsdag den 21. maj kl 20.00 i Analog Bar i København, som ligger i Huset-KBH. Der vil blive vist tre kortfilm: DEBUT (2014) Instruktør: Mads Riisom FAR ER FILUR (2015) Instruktør: Michael Jes Buus AMBROSIA (2014) Instruktør: Anton Breum Filmvisningerne arrangeret af Klub Kurz finder sted hver tredje torsdag i måneden. En frivillig fra Klub Kurz siger følgende om kortfilmen som genre:

"Det er ærgerligt, kortfilmen og dens kvaliteter ofte bliver overset i filmverdenen. Det helt særlige ved kortfilmen er nemlig dens intensitet og dynamik. Tematikkerne kommer til udtryk gennem øjeblikssituationer pga. den afgrænsede tidsramme, hvilket netop skaber intensiteten."

Du kan naturligvis læse meget mere på Klub Kurz' Facebook-side og se og deltage i begivenheden lige her. Der er også uddybende beskrivelser af de tre film. Klub Kurz oplyser, at publikum er en god blanding af filmfolk fra undergrundsmiljøet og unge mennesker, der er ude for at hygge sig. Så tag din ven, veninde, kæreste eller mor under armen og ha' en mega hyggelig aften i godt selskab med andre filmglade mennesker.   [facebook][tweet]