ons, 16 sep 2015

Philips Fidelio E6

Der er indbygget Google Cast og Spotify Connect, så du nemt kan hente din favoritmusik ned direkte fra Skyen. På den måde får du krystalklar musik fra din app på dén måde, kunstneren havde tænkt sig, og uden kvalitetstab over smartphonen, siger Daniel Lindén fra Gibson Innovations, som i dag præsenterede Philips Fidelio E6 på Philips’ stand på IFA i Berlin

I takt med at tv-skærmene bliver større og større og billederne skarpere og skarpere, så kommer også et behov for at have tilsvarende god lyd til tv-seningen eller musiklytningen. Og samtidig vil vi også gerne have mulighed for at tage musikken med os rundt i hjemmet. LÆS OGSÅ: "Philips radiogrammofon for fuld musik" Alle disse behov forenes i Philips’ trådløse surroundanlæg E6, som i tilgift er udført i et lækkert design, hvor læder, stof, træ og metal indgår.
None

None

Philips Fidelio E6 ventes at koste 6.999 kroner - lanceringstidspunkt i Danmark er ikke fastlagt endnu. Du får automatisk stereolyd, men anlægget leverer også 5.1 surroundlyd på en nem måde på få sekunder: Toppen tages af to af højtalerne, og disse toppe anbringes som baghøjtalere, og en særlig algoritme sørger for at tilpasse lyden til rummet. Et læderhåndtag gør det let at flytte højtalerne, og en finesse er, at du kan tilslutte op til tre enheder til højtalerne, og baghøjtalerne kan endda flyttes med rundt i hjemmet med op til fem timers spilletid. Når de sættes på plads oven på de to 40 cm høje højtalere, så oplades baghøjtalerne automatisk. LÆS OGSÅ: "En håndfuld god lyd med på farten" Mange folk vil have rigtig god lyd kombineret med flot design og fleksibiliteten til at bruge musikanlægget til forskellige ting. »Surround on Demand« kalder vi det – og du får friheden til den bedste musikoplevelse uanset om du ser tv, streamer musik eller ser film, siger Daniel Lindén.