man, 06 nov 2017

Plantronics Voyager 8200 UC - en fantastisk lyd

Plantronics Voyager 8200 UC. Pris: 2.495 kr.

Plantronics har udgivet nyt til deres erhvervssegment, men denne gang er det ikke helt ved siden af for den almene forbruger. Baggrunden for dette er, at Plantronics har taget designet og lyden fra BackBeat Pro 2, også givet den bedre mikrofoner og en bluetooth dongle, således man bedre kan bruge hovedtelefonerne til samtalebrug.

Lyd

Lyden er som BackBeat Pro 2 fantastisk, og det er svært at påpege mangler i lyden. Den er balanceret, klar og veldefineret. Jeg kan mærke stortrommen, bassen og hovedtelefonerne har en fantastisk top. Endvidere kan jeg høre hvert eneste instrument ned til detaljen. Generelt set er der ikke ændret noget i forhold til BackBeat Pro 2.  

Funktionalitet

Det er der imidlertid når det kommer til samtale evnen. Voyager 8200 UC er nemlig blevet udstyret med flere mikrofoner, som sørger for at din vokal kommer tydeligt igennem – også selvom der skulle være lidt larm omkring dig. Endvidere kommer der en bluetooth dongle med, sådan den kan kobles til computere og andet, der ikke har bluetooth funktionalitet. Hovedtelefonerne har Active noise control (ANC), hvilket betyder, at de aktivt dæmper larmen, der er omkring dig. Bevares, det er tydeligt at høre, at larmen omkring en bliver dæmpet, men ligesom BackBeat Pro 2, så synes jeg ikke, at den dæmper omgivelserne nok. Endvidere synes jeg ikke, at dens ANC er lige så stærk som dens konkurrenter Bose Q35 og Sennheiser PXC 550.
None

None

Design

Voyager 8200 UC ligner BackBeat Pro 2 på en prik. Ligesom BackBeat Pro 2 synes jeg, at designet er utrolig flot. Jeg er dog mindre begejstret for rillerne på koppen, samt trælooket i midten af koppen. Endvidere savner jeg, muligheden for at folde dem sammen. Jeg er dog vild med de har gjort kopperne ovale, således de passer til ens øreform.

Konklusion

Det er nogle virkelig gode hovedtelefoner. Den har en rigtig god lyd, og er eminent gode til at føre en samtale i. Jeg synes dog godt, at de kunne gøre mere ud af deres ANC. Udover at Plantronics har forbedret samtalefunktionaliteten i hovedtelefonen, så er der dog ikke noget nyt under solen i forhold til BackBeat Pro 2.
None

None