fre, 04 aug 2017

Smart Parat Skolestart med Fjällräven

Den klassiske Kånken er stadig in, men Fjällräven har et væld af andre fede tasker og rygsække til dit nye skoleår.

Fjällräven har en masse smarte tasker og rygsække til forskellige formål. Hvad enten du skal begynde i skolen, på gymnasiet eller universitetet.  

Lige meget hvilken taske, du vælger fra Fjällräven, er du sikker på at få en taske i meget høj kvalitet. Den klassiske Fjällräven Kånken har ikke ændret udseende de sidste 20-25 år, udover man i dag kan få den i et væld af forskellige størrelser og farver. Ved siden af den velkendte, klassiske model finder du masser af andre smarte og populære modeller i mange farver – og til mange formål.

Din Fjällräven

Hvad enten du er typen, der bare kaster det hele ned i sækken eller måske er den, der gerne vil have orden i tasken og hver ting på sin plads, så har Fjällräven en taske der passer til dig. Taskerne og rygsækkene er gennemtænkte og designede til at passe til det, du vil bruge den til – hvad enten det er i skolen, på arbejdet eller en vandretur ud i naturen. Alle tasker er lavet i hårdføre materialer, så den kan følge dig i mange, mange år. Og så tænker Fjällräven natur ind i alt, hvad de arbejder med. Det betyder, at alle deres rygsække og tasker er lavet af naturlige materialer eller genbrugsmaterialer.
None

None

Fjällräven No. 21 er blevet et hit.

Outdoor i byen

Skal du have en taske, du både kan bruge på tur i naturen og i skolen med plads til den bærbare, findes der ikke en rygsæk mere sej end No. 21. Den har taget Danmark med storm og findes i et væld af fede farver og tre størrelser – mini, medium og large. Medium passer op til 15” bærbare og Large kan klare en 17”. N0. 21 er lavet i et kraftigt og vokset G1000 vandafvisende stof med detaljer i naturfarvet læder. I tasken er der en lomme til din bærbare med bundvattering for beskyttelse af computeren. Der er også en flaskeholder, der kan holde din thermoflaske oprejst. Og helt smart er den forsynet med en udtagelig siddehynde, så du altid kan finde en tør varm plads, hvad enten det er bænken i parken eller græsset ved søen.  
None

None

Fjällräven Totepack

Klassisk skuldertaske

Tag nu eksempelvis Fjällräven Totepack No. 1. Der allerede er blevet en klassiker. Det er en lækker, smidig skuldertaske, som også kan bæres som rygsæk. Den er produceret i det kraftige G1000 stof, der er vokset og dermed er vandafvisende. Fjällräven Totepack No. 1 er lavet med dobbelt stof i bunden for ekstra styrke og holdbarhed. Tasken fylder næsten ingenting, når den ikke bruges og kan derfor let pakkes med i en kuffert. De kraftige bærehanke i læder giver tasken et lækkert rustikt look.  
None

None

Fjällräven Greenland har et beskyttet rum til den bærbare.

Computertasken

Skal du have styr på din bærbare, dine papirer og tilbehør, så har Fjällräven flere lækre sager blandt andet denne Greenland computertaske, som bare bliver flottere og flottere med tiden. Den er lavet i utroligt slidstærkt stof med læderremme og metalspænder. I hovedrummet er der mange rum i forskellige størrelser til dine kort, papirer og bærbare ledninger. Din computer kan ligge trygt og godt i det polstrede computerrum med lukket med lynlås. Derudover er der både lommer foran og bagpå På Netuglen.com finder du et stort udvalg af Fjällrävens computertasker, rygsække og skuldertasker. (artiklen er sponsoreret)