man, 30 apr 2018

Studerende bruger onlinespil som kilde til underholdning

Online spillene gør deres indtog på smartphones.

Det er ikke nogen hemmelighed, at danske unge bruger meget tid på Internettet. Det er dog langt fra alle, der har den opfattelse, at mange studerende bruger onlinespil som kilde til underholdning. Faktum er dog, at hovedparten af de danske studerende spiller på nettet. Det inkluderer alt lige fra Tetris på Facebook til tungere spil som Call of Duty.

Før i tiden var der mange, der så det som værende nørdet at spille computerspil. Sådan forholder det sig dog ikke længere. Tværtimod, så er ovenstående tendens gældende for såvel drenge som piger – i stort set alle aldre. Der er dog også mange, der har fundet ud af, at de kan vinde penge imens de spiller. Det kan du læse mere om her. I denne forbindelse er det også værd at notere sig, at udvalget af spil er blevet udvidet betragteligt i løbet af de sidste mange år. Hvorimod det tidligere kun var muligt for et mindretal af de studerende, at finde et spil, der tiltaler dem, så findes der i dag noget for enhver smag. Det er aktuelt, uanset om du er mest til minispil i browseren eller tunge spil.

Onlinespillene overtager i høj grad de unges smartphones

Der er mange, der har spået, at smartphonen kommer til at tage mere og mere andel fra PC’en. Det er ikke blot noget, der er aktuelt i forhold til brugen af sociale medier og generel surfing på nettet. Det er i lige så høj grad noget, der gør sig gældende, når det kommer til onlinespil, der stille og roligt er begyndt at gøre deres indtog på smartphones. Som følge af dette, så kan du i dag finde mange spil, der kan downloades og installeres på din smartphone. Det er noget, der er aktuelt, uanset om du har en Android-, iOS eller Windows Phone-baseret smartphone. På baggrund af den store udvikling, der er sket på dette felt, så er der også mange danske studerende, der har taget dette til sig. Eksempelvis er der mange unge studerende, der har en del transporttid mellem studie og hjem. Det er blandt andet på sådanne tidspunkter, at de fordriver tiden ved at spille på deres smartphone. Det er også en glimrende form for underholdning, hvorfor det naturligvis er forståeligt, at de fordriver den ellers kedelige stund med et onlinespil.

Computerspil er dog fortsat populære

På trods af, at stort set alle unge studerende har ét eller flere spil installeret på deres smartphone, og at det er marked, der er i stor vækst, så er det ikke noget, der betyder, at det ikke også fortsat er populært at spille diverse spil på computeren. Det har været populært i rigtig mange år – og det ser ikke ud til, at det er noget, der ændrer sig. Selvom du kan installere mange spil på din computer, hvor du følger en historie og blot spiller for dig selv, så er der meget, der tyder på, at det i højere grad er de onlinebaserede spil, hvor du kan spille med og mod andre, der for alvor har fanget de studerendes interesse. Meget af det handler om at kunne spille sammen med venner eller veninder.
None

None