ons, 12 dec 2018

Talentfulde gymnasieelever søges til VM i debat i Mexico.

Marie fra Nørre G, Kristine fra Aurehøj, Clara fra Rysensteen, Emil fra Aalborg Katedralskole, og Annika fra Køge Gymnasium.

Er du videbegærlig og konkurrenceminded, og elsker du at argumentere? Så er deltagelse i VM i debat - World Schools Debating Championships - måske noget for dig. Mere end 60 lande deltager hvert år i turneringen, der foregår over 10 dage, og er en enestående mulighed for ambitiøse elever. Eleven skal have et rigtig godt engelsk, et generelt stort fagligt overskud, og være interesseret i globale samfundsforhold.

Der er nu åbent for ansøgninger fra 1. og 2 g.ere, der ønsker at kvalificere sig til VM i debat i Mexico i sommerferien 2020. Hvert gymnasium må udvælge 3 talenter, der kan sende videoansøgning, og gymnasier opfordres til at holde interne debatturneringer, for at finde de talenter der sendes til den nationale udtagelse. Deadline for elevers videoansøgning er 12/12-2018. Første udtagelse finder sted på Sankt Annæ Gymnasium d. 20/12 2018, og anden udtagelse d. 5-9/1 2018. Kommer man på holdet forventes deltagelse i internationale debatturneringer på Harvard University, til Nordic Schools Debating Championships (KBH), samt i Bangkok i sommeren 2019. (AWSDC)
None

None

Projektet er støttet af Undervisningsministeriet. Læs yderligere info på FB siden WSDC Danmark, på schoolsdebate.com, eller kontakt projektleder Charlotte Ib på [email protected] Man bliver i første omgang optaget på juniorlandsholdet og vil først vide endeligt om man har kvalificeret sig til Mexico i januar 2020. Bemærk at deltagende elever ikke må være fyldt 20 år i sommeren 2020. På billedet ses det tidligere landshold, der til VM i debat på Bali opnåede 1. pladsen i kategorien ’Best EFL country’. (English as a foreign language).