tir, 14 nov 2017

Tangent Pebble Splash vandafvisende trådløs højttaler

Tangent Pebble Splash , Pris: 499 kr.

Igennem de seneste par år er det blevet utrolig populært med bluetooth højtalere, og særligt dem der kan modstå vand. Det kan jeg da godt forstå, da man ikke længere behøver at bekymre sig om, hvorvidt det begynder at regne. Derudover er det skønt at kunne få musikken med ind i badet eller i spabadet. Tangent har udgivet deres bud på en sådan højtaler i den prisvenlige afdeling.

None

None

Lyd

Pebble Splash har en ganske fin lydkvalitet, men den er langtfra fantastisk. Den er god når man tager højde for dens pris. Jeg mangler en mere klar lyd, og balancen kunne godt være bedre. Derudover har den et meget snævert lydbillede, hvor det er svært at adskille de enkelte instrumenter. Derudover synes jeg ikke den kan spille særligt højt. Jeg er ofte nød til at spille på fuld knald. Det er kun hvis jeg der er helt stille omkring mig, at jeg kan spille på medium volumen. Sammenlignet med andre højtalere i dens kategori, så ville jeg personligt vælge UE Wonderboom, der koster ca. 150 mere end Pebble Splash. Wonderboom har en væsentlig bedre lyd, og kan spille en del højere. Derudover egner den sig bedre i badet. LÆS OGSÅ: "Trådløse portable højtalere" Jeg er sygt glad for jeg kan have Pebble Splash med i badet. Tangent har dog lavet nogle fejl på denne front. På gummihåndtaget er der en skrue, der holder håndtaget sammen. Denne er ikke rustfri, hvormed den begyndte at have rustpletter allerede fra første badetur. Endvidere så suger stofbetrækket vand til sig, og hvis vandet rammer højtaleren, så forringes lydkvalitet væsentlig i et sekunds tid.
None

None

 

Funktionalitet

Jeg synes den fungerer rigtig fint funktionelt. Jeg har mulighed for at styre musikken direkte fra højtaleren, og behøver dermed ikke min telefon. Det er særlig godt når man f.eks. er i badet, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at rode med mobilen. Den har 10-timers batteri, hvilket er ret godt for en så kompakt højtaler. Derudover er det muligt at tilslutte AUX-kabel, såfremt man ikke gider bluetooth. Endvidere oplader den via micro-usb, hvilket er fedt, da man kan oplade med en powerbank, hvis man er på farten.

Design

Jeg synes den har et flot design, og jeg kan særlig godt lide det grå stofbetræk. Endvidere er det pænt med gummihåndtaget og dermed har man også mulighed for at hænge den på en krog eller lignende. Jeg ville dog ønske, at de havde lavet knapper pænere. Knapperne er for store, og derudover kan de i det forkerte belysning være svært at se, hvad de enkelte knapper gør.

Konklusion

Jeg synes det er en fin højtaler, der ligger lunt i svinget. Jeg kunne dog godt bruge lidt mere lyd for pengene, og når man sammenligner den med andre højtalere i dens kategori og prisklasse, så er Pebble Splash lidt bagud på point. Derudover så har Tangent lavet nogle fejl, som jeg ikke er tilfreds med, herunder skruen der ruster og stoffet der suger vand og forringer lyden.
None

None