ARTIKLER

tir, 20 jun 2023

Årets bedste gadgets til gaming

Foto Pexels

Sponsoreret indlæg

Gode gadgets gør bare livet sjovere. De kan forsøde tilværelsen og forbedre ens oplevelser på en lang række områder. Især hvis man holder af gaming og online spil er der for tiden rigtig mange gode gadgets på markedet, som kan forbedre og styrke ens oplevelse, når man spiller. Disse gadgets centrerer sig om alt fra lyd og tastatur til komfortable gamer møbler.

Det ultimative gamer headset

God lyd er alfa og omega, når man vil have det optimale ud af sine spil. Mange af tidens online spillemaskiner er ikke bare udstyret med

fede temaer og et farverigt setup

, de er også udstyret med medrivende toner. Netop denne type spil oplever en markant stigning, når det kommer til interessen herhjemme. Nyere tal peger på, at hver husstand i Danmark i gennemsnit bruger 20.000 kroner årligt på de online spil, og vil man altså have det optimale ud af denne type spil, er det en god idé at investere i et ordentlig gamer headset. Et af markedets bedste gamer headset er for tiden ASUS ROG Delta S Wireless. Som navnet indikerer, får man her et trådløst headset, og lyden, ja den er i top. En anden fed feature ved dette headset er Bluetooth-funktionen, som gør, at man også kan bruge høretelefonerne på almindelig vis. Det vil sige, at man får et sublimt headset, som egner sig til både gaming og den almindelige musik. Oveni er batteritiden testet til at kunne holde op til 25 timer. Altså har man mange timers gaming og musik i vente med denne gadget.  

Det kvalitetsbevidste keyboard

Det er ikke lige meget, hvad man taster løs på, når man gamer. Det rette tastatur kan forbedre ens performance, når man er i færd med at slå modstanderen af pinden i populære online spil, som for eksempel Fortnite og League of Legends. Her er der fart over feltet, og så er det altså vigtigt, at ens keyboard kan følge med. Et godt keyboard skal have programmerbare taster og switches med kort responstid. Et af de gaming tastaturer, som for tiden performer bedst, er Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard. Komfortable og brugervenlige taster blander sig med godt design og et fedt baggrundslys, og denne kombination er netop, hvad der gør dette tastatur til et af de bedste i gamingverdenen. Prisen på denne gamer gadget er lidt i den tunge ende, men er man på udkig efter et gamer keyboard i den prisvenlige ende af skalaen, er der såmænd også råd for det. For eksempel kan Paracon SPECTRA anbefales. Faktisk får man her et dansk produceret keyboard. Hurtig reaktionstid og behagelige taster gør, at dette keyboard er værd at fremhæve.

En komfortabel gamerstol gør oplevelsen bedre

Når man først kaster sig over gaminguniverset, kan timerne nemt få ben at gå på. Derfor kan det være vigtigt med en god gamerstol, som bringer masser af komfort til spiloplevelsen. Sidder man først behageligt, er der ingen grænse for, hvad man kan udrette ved skærmen. Det skulle jo nødig være ens siddeposition, som sætter en stopper for al den online underholdning. Et af tidens bedste bud, når det kommer til gamerstole, er Paracon Squire, som er et sublimt valg til prisen. Her får man en ergonomisk stol, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Gamerstolen kan fås i flere farver og har endda puder på armlænet for at optimere komforten og give støtte. Den er blandt andet fremstillet af slidstærk PU-læder, som giver en lang levetid på produktet. Når man først har sat sig til rette i denne gamerstol, kan det være svært at slippe de online spil igen. Så behageligt sidder man. Som tidligere nævnt, er Paracon et dansk brand, og den danske sans for kvalitet kommer helt sikkert til udtryk i denne gamerstol. Andre ting man kan overveje, hvis man vil have det optimale ud af sine online spil, er

ting som en god router

og en præstationsdygtig pc. Kort sagt findes der mange gode gadgets på markedet, som kan styrke og forbedre ens oplevelse, når man giver sig i lag med spillene. Ovenfor er blot fremhævet enkelte af markedet og tidens bedste gamer gadgets. God lyd, et funktionelt keyboard og en behagelig gamerstol er helt sikkert gadgets, man bør overveje for en optimal spiloplevelse.