ARTIKLER

tor, 21 jan 2021

Bliver du ikke kaldt til jobsamtale?

Sponsoreret indhold

Langt de fleste oplever at sende en jobansøgning afsted uden at blive kaldt til samtale. Det er en ærgerlig følelse og kan tage hårdt på en, hvis det sker gentagende gange. Der er heldigvis hjælp at hente og den her artikel vil give dig et indblik i jobsøgnings-disciplinen.

Research er vejen frem

Din ansøgningsproces starter med en god research på selve stillingen, og virksomheden du vil søge hos, da det handler meget om at forstå virksomhedens behov. Det vil give dig et godt fundament for at vurdere hvilke af dine kompetencer passer til de færdigheder virksomheden søger. Du vil kunne inkorporere specifikke buzzwords i ansøgningen, som viser at du har forstået hvad virksomheden søger og det vil give virksomheden et rigtig godt indtryk.

Ansøgningens opbygning

Når researchen er på plads, kan du begynde at skrive en fængende overskrift, motivation og resten af ansøgningens tekst. Her skal du tage udgangspunkt i hvilke kompetencer og færdigheder virksomheden søger, og beskrive hvordan du møder de kompetencer. Husk at være tro mod dig selv, ellers kan det være et mismatch mellem dig og arbejdsgiveren, hvilket ikke er godt for nogle af parterne. Husk at have et overskueligt og simpelt layout både på ansøgningen og CV’et! Virksomheder får mange ansøgninger og de skal kunne danne et hurtigt overblik. Hvis dit layout ikke er pænt og overskueligt, kan du afskrække potentielle arbejdsgivere.  Husk derefter at runde godt af og korrekturlæsning.

Masser af hjælpe at hente

Der er ingen tvivl om at det er svært men bare rolig, du er ikke alene og du kan finde hjælp derude. En af de platforme, hvorpå du kan søge hjælp, er Candeno. 84% af deres brugere kommer til jobsamtale indenfor 30 dage, så de har utvivlsomt styr på hvad de laver. De har CV- og ansøgningsskabeloner, inspirationsmateriale og så kan du nemt komme i kontakt med deres rådgivning. De kan endda hjælpe dig med at skrive og korrektur læse din ansøgning og CV. Et tjek på Candenos Trustpilot viser også, at de har en stor tilfredshed blandt deres kunder, flere roser deres brugervenlige platform samt service. En bruger skriver blandt andet: ”

Jeg har været hos Candeno i 1 måned nu og er allerede tilfreds. Jeg får 50% mere respons på mine ansøgninger, det ser meget mere professionelt ud”.

Det er altså nemt at anbefale en service som Candeno, når tilfredsheden blandt deres kunder er stor. Du kan endda få 7 dage gratis, når du opretter en konto hos dem: www.candeno.com

Vi ved det er svært, men det skal nok gå!

Det er fundamentalt med god ansøgning og CV som står skarp og layoutet flot. Det gør et kæmpe indtryk hos virksomheder og kan føre til jobsamtaler, hvorfor Candeno er en rigtig god løsning, der kan hjælpe dig frem. Vi håber at ovenstående råd kan hjælpe mod drømmejobbet. Vi ved det kan være svært, så vi ønsker dig al held og lykke med jobsøgningen!