ARTIKLER

ons, 29 sep 2021

Dette kan du bruge din fredag aften på

Foto: Shutterstock
Er der lagt op til en fredag uden de helt store begivenheder? Så er der her nogle bud på hvad du kan bruge din fredag aften på. Vi har fundet på lidt forskellige ting/aktiviteter, så der er lidt til enhver smag og dig, som ikke har noget at give dig til en fredag aften.

Gå all-in på afslapning og selvforkælelsen

Det er ikke alle dage du tænker at du kan fylde tiden ud med fornuftige tiltag og det er skam slet heller ikke nødvendigt. Brug nogle af dine fredage på at slappe helt af og sørg for kalenderen er ryddet. Det er vigtigt at koble helt fra nogle gange. Så tag dit yndlingsafslapningstøj på, frem med hjemmeskoene og bestil mad udefra eller andet nemt. Så du kan komme i din ”zone” og slappe helt af og bare nyde en fredag, hvor du ikke skal noget som helst. Lej en film, spil computer hele aftenen eller slap af i sengen med lidt hyggeligt online spil, hvor du bruger en Royal Casino bonus – Og vigtigst af alt; nyd dit yndlingsslik eller -snack imens – ingen dårlig samvittighed over at spise usundt. I dag må du godt! Eller hvad du nu føler kan få dig til at slappe helt af – giv dig selv ro og lov til at en dag, hvor du overhovedet ikke er produktiv, men lader 100 % op til den kommende uge, hvor du med fornyet energi kan give dig selv 100%, både til arbejdet, familien eller andet.

Få gjort ting, som du ellers ikke har tid til

Det er fredag, alle vennerne har andre planer og du aner ikke hvad du skal lave. Er du ikke til at sidde på den flade og bare slappe helt af en hel aften, så overveje at få krydset noget af på din liste over ting som du aldrig får gjort. Det kan være alt fra mindre spændene ting til at få rengjort badeværelset godt og grundigt for kalk eller at give køkkenet en overhaling. Til andre ting så som at få styr på din næste ferie eller gå i gang med dit gør-det-selv projekt i hjemmet, som du har ladet vente for længe. En gang imellem kan det være godt at afsætte en hel aften til at få gjort de ting, som du normalvis ikke gør. Men får du dig selv i gang og får det gjort, så giver det en dejlig tilfredsstillende følelse efter. Og måske er det lige præcis dét, som mangler for at du kan få mere ro i sindet og nyde weekenden med god samvittighed.

Kom i gang med at læse eller høre lydbøger igen

Du tænker det tit selv; ”Jeg burde snart læse noget mere.” Men ofte ender man med at droppe det, fordi man hellere vil prioritere andre ting. Men sidder du en fredag aften og alligevel ikke ved hvad du skal lave? Så smid dig i lænestolen, slå fødderne op og find en spændende eller lærerig bog eller lydbog – hvad enten det er for underholdningens skyld eller for at blive klogere på et emne.