ARTIKLER

tir, 25 okt 2022

Disse beklædningsgenstande kan man altid bruge flere af

Foto: Shutterstock
Annoncørbetalt indhold Det er meget forskelligt, hvordan folk klæder sig, og derfor er det også meget forskelligt, hvad man lige har hængende derhjemme i klædeskabet. Men der er alligevel et par beklædningsgenstande, som de fleste kunne finde på at tage på, og som man derfor også altid kan bruge lidt flere af derhjemme i garderoben. Nogle af disse kommer herunder.

Ensfarvede bluser

Noget, som de fleste nok godt kan bruge lidt ekstra af, er helt almindelige ensfarvede bluser - særligt i farverne grå, sort og hvid, som passer til meget forskelligt. Uanset om man kun går i minimalistisk og basic tøj, eller om man har en mere eksperimenterende stil, er det altid godt med nogle helt basale items, som en ensfarvet bluse netop er. Sådanne bluser passer til smarte, sorte bukser, men de passer også til at have på under vilde og mønstrede kjoler. Så nogle ekstra af dem på lager i klædeskabet er ikke nogen dum ide.

Cowboybukser

Noget, som man måske skulle tro ville dele vandene, men som faktisk alligevel er at finde i rigtig mange forskellige garderober, er cowboybukserne. Men det er faktisk altid godt at have nogle par cowboybukser i skabet. Der er nogen, der bruger dem til hverdagsbrug, og som faktisk næsten ikke går i andet et cowboy jeans til hverdag, og så er der jo også dem, som måske mest hopper i dem, hvis der skal klares noget havearbejde eller praktiske opgaver i huset. Og uanset hvilken af de to typer, man har hører til, er det altså nogle gode, smarte og behagelige bukser at have derhjemme.

Sorte strømper

Det, som næsten må toppe listen over ting, som ALLE alting kan bruge flere af i klædeskabet, er selvfølgelig sorte strømper. For det første så passer sorte strømper bare til alt. For det andet så er sokker noget, som har det med enten at forsvinde eller blive slidt ret hurtigt, og derfor er nogle ekstra sorte strømper en rigtig god ting. Så skal man aldrig stå en tirsdag morgen og beklage sig over, at der ikke er flere matchende sokker tilbage.