ARTIKLER

ons, 03 aug 2022

Disse spil hitter hos de universitetsstuderende

3d Illustration depicting an illuminated neon sign with a quiz night concept.

Sponsoreret indhold | 18+

Det er både tidskrævende, hårdt og udfordrende at studere på universitetet. Det kan de fleste universitetsstuderende nikke genkendende til. Efter en hel dag med forelæsninger eller hjemmelæsning kan der derfor være behov for at slappe af og tænke på noget andet. I den anledning kan man ty til mange forskellige aktiviteter. Nogle vælger at løbe en tur, andre ser en film, og helt tredje vælger at spille på nettet. Der er ikke noget, der er mere rigtigt end andet, men i dette blogindlæg vil du blive præsenteret for de spil, der er de mest populære blandt studerende på universiteter.

De klassiske danske spilleautomater

Det er en skrøne, at spilleautomater hører fortiden til. De klassiske danske spilleautomater lever nemlig i bedste velgående. Det interessante er dog, at det ikke længere kun er de ældre, der tyr til spilleautomater, men også de yngre (18-29 år). I stedet for at besøge en kiosk eller tankstation med en række opstillede spilleautomater, så er det muligt at spille på automaterne online. Mange af de populære spilleautomater på nettet minder om de automater, der har stået i spillehaller, kiosker og på tankstationer i årevis. Udforsk nogle af disse, hvis du savner underholdning efter en lang dag, hvor dit hoved har været begravet i tykke bøger.

Blackjack og andre kortspil

Blackjack er en vaskeægte klassiker, når det kommer til kortspil. Kortspillet spilles i stuer landet over hver eneste dag, men derudover spilles det også på nettet. Spillet går i al sin enkelthed ud på at få en højere score end dealeren uden at overstige 21. Af følgende grund er spillet også kendt som 21. Det bedste kort at have på hånden i dette kortspil er et es og et billedkort. Er blackjack også et af dine favoritspil, så kan du glæde dig over, at du kan spille det online.

Online quizzer

Som universitetsstuderende har du antageligvis en bred viden om mange ting, og den viden vil du naturligvis gerne teste af. Det kan du gøre ved at spille online quizzer om alle tænkelige emner. Der findes bl.a. mange quizzer inden for politik, geografi, business og tech. Nogle quizzer er tilgængelige via apps, andre via internetbrowsere og helt tredje via sociale medier. I nogle tilfælde vil du endda kunne udfordre dine venner i en quiz. Så kan I en gang for alle få svar på, hvem der er klogest inden for et givent emne. Det er en god måde at være social på uden at skulle forlade hjemmet.