ARTIKLER

ons, 02 dec 2015

Dit første hus og dit første oliefyr

Vælg aldrig den billigste fyringsolie

Som ung kommer der et tidspunkt, hvor du flytter ind i dit første hus. Det kan godt være, at det ikke er første gang, du kommer til at bo i en bolig, du selv ejer, men der er dog noget helt specielt ved at flytte ind i sit helt eget hus.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at når du flytter ind i dit eget hus, så følger der også rigtig meget ansvar med og der er pludselig rigtig mange ting, du skal til at tage stilling til og der er rigtig mange ting, som du skal sørge for at bragt i orden. Derfor er det ikke kun lutter lagkage, når du flytter ind i dit første hus, men det ændrer dog ikke på det faktum, at det er noget, du skal glæde dig til!

Har dit første hus et oliefyr?

Hvis du allerede er flyttet ind i et hus eller du stærkt overvejer at købe et hus, der bliver varmet op ved hjælp af et oliefyr, så skal du være klar over, at der er arbejde forbundet med at skulle vedligeholde et sådant fyr og du skal også sælge sørge for at købe nyt fyringsolie til tanken - hvis du glemmer at få fyldt tanken op og den slipper op for olie, så har du ikke mulighed for at opvarme din bolig. Derfor er det meget vigtigt, at du sikrer dig, at du rent faktisk har tiden til at holde styr på sådanne ting, for ellers kan det ende med at blive en kedelig og kold fornøjelse for dit vedkommende - og det vil du gerne undgå, ik’? LÆS OGSÅ: "Frisk din stue op med en ny sofa"

Et misligholdt oliefyr fungerer ikke optimalt

Det kan ganske enkelt ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at du sørger for at holde godt styr på dit oliefyr og hele tiden sørger for, at det bliver vedligeholdt. Hvis du ikke gør det, så ender du meget hurtigt med et misligholdt oliefyr - og det er ganske enkelt ikke det store værd for dig. I en sådan sammenhæng kan du hurtigt ende med at skulle skifte fyret, hvilket bliver en bekostelig affære for dig, så hvis du ender med at flytte ind i et hus, hvor der opvarmes med oliefyr, så sørg for Guds skyld for at vedligeholde fyret efter bedste evne - og spar heller ikke på pengene, når det er ved at være tid til et servicetjek, for de penge er godt givet ud!

Vælg aldrig den billigste fyringsolie

Et rigtig godt tip er, at du aldrig må vælge det billigste fyringsolie på markedet. Som udgangspunkt virker det selvfølgelig som en rigtig god idé, men det er dog meget vigtigt, at du ikke gør det. Fyringsolie, der befinder sig i den lave ende af prisskalaen er som udgangspunkt er meget lav kvalitet, hvorfor der også vil blive brugt langt større mængder olie til at skabe den samme mængde varme, som hvis du i stedet havde investeret i noget olie af lidt højere kvalitet. Derfor er det bedre, at du investerer lidt flere penge i selve fyringsolien og sparer penge på den lange bane.  

Indlægget er sponsoreret