ARTIKLER

man, 23 jan 2023

En klassisk og avant-garde parfume? Det er ikke et Paradoxe

Foto: Shutterstock
Annoncørbetalt indhold Der er ikke noget paradoks i at have en parfume, der både er klassisk og avant-garde. Det ken du nemlig få med Prada Paradoxe, der som navnet antyder netop er fyldt med paradokser. Men som indeholder rigtig mange fantastiske elementer.

Prada er fra Italien

Virksomheden Prada er grundlagt i Milano i Italien af Mario Prada. Det skete helt tilbage  i 1913. Virksomheden producerer accessories i luksusklassen, og oplevede specielt i 1980’erne og 1990’erne en stor vækst og gennembrud som en international virksomhed med magt i modebranchen.  Prada blev et symbol for folk, der interesserer sig for mode. Specielt de årlige modeshows fra Prada, har stor indflydelse på hvordan modeverden ser ud og sætter ofte en standard for den kommende tid. Det er blandt andet tasker, bælter, solbriller og parfume.

Dufte fra Prada

Rigtig mange kender Prada for deres dufte og parfumer. Prada-dufte er kendte for deres energi. Men en Prada-duft kan være mange ting. Den kan være intellektuel og emotionel, men også eksklusiv. Hos Prada sætter de en ære i at konstant genopfinde deres dufte. Der arbejdes med de gamle og velkendte dufte, og de omarbejdes til noget nyt og friskt. Prada parfume er mystiske, de er som en rejse mellem skønhed og luksus, og ofte svære at definere.

Prada Paradoxe er en nyhed

I 2022 har Prada Paradoxe lanceret som en ny duft til kvinder. En duft der giver nye indtryk, men samtidig er klassisk og avantgarde på samme tid. Et paradoks der kan tryllebinde med sin kombination af citrus, blomster og lækker vanilje fra Madagaskar.

De forskellige dufte

Prada Paradoxe indeholder, som de fleste andre parfumer, dufte i flere lag. Grundkategorien er at det er en blomstret parfume. Det øverste lag, Top notes, som er det første der møder en er pære, mandarin og calabresiske bergamot. Næste lag i duften, Middel note består af appelsinblomst, jasmine samba og neroli. Mens Base notes, der er hele rygraden i duften, er sammensat af Bourbonvanilje, feberbusk, rat og hvis moskus. Der er altså tale om en meget kompleks duft med rigtig mange aspekter, men det er ikke et paradoks med de mange elementer i duften.

Historien om duften

Duften i Prada Paradoxe er skabt af parfumeskaberne Shyamala Maisondieu, Nadège Le Garlantezec og Antoine Maisondieu, Dette naturligvis i pagt med de visioner, der findes hos Prada. Duften er tænkt som en personificering på den perfekte måde af tidløshed, paradokser og avantgarde. Men parfumen er også skabt med bæredygtighed som en faktor og så med den populære skuespiller Emma Watson som ansigtet udadtil, der skal sælge produktet. Det hele virkelig attraktivt for dig, der ønsker at tænke nyt med din parfume.

Genopfyldelig er godt for miljøet

Endnu fordel ved at købe Prada Paradoxe er at den kan erhverves i en flakon, der er genopfyldelig. Dermed får du også en mulighed for at tage lidt mere hensyn til miljøet, når du køber din parfume. Og det er jo nødvendigt i en tid, hvor miljøet er hårdt belastet.