ARTIKLER

fre, 29 jul 2022

Få dine oplevelser ned på skrift

Foto: Unsplash
Annoncørbetalt indhold I løbet af et langt liv vil der være episoder, som man glemmer, da det er umuligt at huske alt. Der kan være episoder i livet, som har gjort et særligt indtryk for, den man er. Det kan være en længere rejse, studieophold i udlandet eller noget helt tredje. Alle de oplevelser, som vi gennemgår i løbet af livet, er vigtig at huske på, men det er ikke altid muligt. Derfor kan det være en god idé at skrive oplevelserne ned efterhånden, som man oplever dem. Det kan man gøre i en notesbog, hvor man får alt ned på skrift. Denne bog er god at have, da man altid kan åbne den op, hvis man har brug for at vende tilbage til episoden.  

Skriv de gode og dårlige tanker ned

En notesbog kan bruges til mange ting. Hvis man bruger den som en dagbog, kan man både bruge den til de dårlige dage, hvor det kan være en god idé at få de dårlige tanker ned på skrift, derudover kan man også bruge den på de gode dage, hvor man gerne vil skrive om alt det, som man har oplevet. Det kan være en fordel at tømme sit hoved med oplevelser, da det godt kan være krævende at gå og huske på de oplevelser, som man har været igennem.  

Tag notesbogen med på rejsen

Skal man på en længere rejse, hvor man skal ud på sit livs eventyr, kan det på mange måder være en fordel at købe en notesbog, da man bliver udsat for mange store oplevelser hele tiden. Oplevelser som både kan være gode men også dårlige. Derudover har man sikkert en familie samt venner, som sidder hjemme, der forventer at høre alle oplevelser fra turen, men efter fire måneders rejse kan det godt blive svært at huske alle episoder på rejsen ned i detaljer.