ARTIKLER

lør, 24 jun 2017

Festivalstemning på det højeste til årets Tinderbox Festival

Tinderbox Festival åbnede i torsdags for tredje år i træk. Men selvom festivalen kun har tre år på bagen, strømmer folk til for at opleve den fantastiske stemning i Tusindårsskoven i Odense

Tekst: Louise Lykkebo

Foto: Niklas Meldgård

Ved indgangen til festivalpladsen møder vi to festivalglade gutter. De to venner Magnus Winnard og Magnus Budweg er netop ankommet til pladsen. Magnus Winnard fortæller, at han har været med til Tinderbox siden det startede for første gang for tre år siden. »Og så fik jeg hevet ham med her sidste år,« siger Magnus og kigger over på sin ven, som er med på festivalen for andet år.

Da jeg stiller spørgsmålet om, hvilke kunsterne de glæder sig mest til at høre, bryder Magnus Winnard ud: »MØ! Hun er the Queen!«, mens Magnus Budweg ærgrer sig over, at D-A-D og Folkeklubben spiller på samme tid. Det bliver dog Folkeklubben, der bliver hans nummer 1 ved årets Tinderbox Festival.

De to drenge er begge fra Odense og er glade for, at et så stort arrangement som Tinderbox Festival finder sted i byen. »Vi vil gerne støtte op om det, når der sker noget her,« er de to drenge enige om. De har deres base, også kaldet camp på ”festivalsprog”, i en af deres venners baghave i Odense, hvor de holder til.