ARTIKLER

man, 22 aug 2022

Forlæng levetiden af dine sneakers

Foto: Unsplash
Annoncørbetalt indhold Uanset om du har fundet dine yndlingssneakers i genbrug til en flad 20’er eller har har måttet smide en mindre formue for dem, er det selvfølgelig i din interesse at få dem til at holde så længe som mulig. Dermed sparer du både penge, og, måske ikke mindst, forlænger du glæden ved at bruge dem.

Overvej, hvor du bruger skoene

Skoenes levetid afhænger naturligvis af, hvordan du typisk bruger dine sko – jo mere intenst de bruges, desto mere slid. Hvis du bruger et specifikt par sneakers til skating, og det ganske enkelt er de bedste at skate i, giver det ikke mening at skate mindre, eksempelvis. Men alligevel vil det være et naturligt, og måske indlysende råd, at overveje, hvordan og hvor man bruger et par sko, som man gerne vil have til at holde længst muligt. Byture tager f.eks. også utroligt hårdt på skoene – du har måske selv prøvet at gå ind på et diskotek med hvide sko og forlade det med et par halvsorte. Her kunne det måske være værd at overveje, hvor mange der

egentlig

kommer til at se og påskønne de helt friske sko i klubbens mørke og røg…

Rens ofte

Hvis du sørger for at rense dine sneakers med jævne mellemrum, så der ikke borer sig skidt dybt ned i syningerne, vil du opleve, at de holder sig anstændige i længere tid. Det gælder i særligt høj grad, hvis du efter en grundig rens behandler skoene med imprægnering, hvorved du forebygger slid og måske endda kan slippe for at rense skoene så ofte. Der findes en række produkter lavet specielt til sneakers, som gør rensningen nem. Se hele udvalget af rens til sneakers. For, indrømmet, det er sjældent nogen udpræget fornøjelse at skulle rense sko, men når det endelig skal være, kan det lige så godt gøres nemt og effektivt.