ARTIKLER

ons, 18 jan 2023

Har din virksomhed den rette forsikring?

Foto: Shutterstock
Annoncørbetalt indhold Som du skal være i dit privatliv, så skal din virksomhed også være forskring på de rette måde. Det giver tryghed i forhold til ansvar og andre opstået situationer. Du undgår at løbe ind i store overraskelser, og så skal du selvfølgelig også opfylde dansk lovgivning på forsikringsområdet.

Forskellige forsikringsområder

Der er rigtig mange forskellige ting og områder, som du skal sørge for at være forsikret på, når du driver en virksomhed. Det gælder alle størrelser af virksomheder. Der er selvfølgelig områder som ansvarforsikringer for dine medarbejdere og evt. bestyrelse. Du skal være forsikret for arbejdsskade, hvilket i øvrigt er lovpligtigt. Dine kørertøjer skal være forsikring, og du skal have sundhedsforsikring.  Men du kan også overveje at være forsikret mod hackere og omkring din netbank, eller for driftstab og have en rådgiverforsikring.

Svært at overskue

Det kan være rigtigt svært at overskue om du har de rigtige forsikringer til netop det behov, som jeres virksomhed har. Det kommer nemlig an på rigtig mange forskellige ting. Og det dumtt både at være overforsikret, og dermed betale for meget og være underforsikring og dermed risikere ikke at at være dækket helt ind, hvis uheldet er ude efter jer. Det er derfor ofte en god ide at få hjælp til at gennemskue, hvad præcist jeres behov er. Og den hjælp kan du få på forskellige måder.

Få hjælp online

Søger du efter nye forsikringer til din virksomhed, så er det oplagt at søge hjælp via Forsikringsportalen, hvor du kan ramme virksomheds undersiden på https://www.erhverv.forsikringsportalen.dk/. Det er super let at indhente uforpligtende tilbud på dine erhvervsforsikringer. Det er blot at udfylde en formular online og der vil blot gå et par minutter inden du har tilbud som du kan sammeligne, og så er det bare at vælge den bedste løsning. Og du kan ovenikøbet forhandle prisen på de tilbud, som matcher dit behov. Nemt og hurtigt og meget effektivt. Og en effektiv måde at få styr på udgifter til forsikringer i virksomheden, så det ikke løber løbsk. Det skylder du dig selv og dine medarbejdere.