ARTIKLER

tor, 23 feb 2023

Hastigheden på dit website har stor betydning

Annoncørbetalt indhold Af rigtig mange grunde er det vigtigt at have en hurtig hjemmeside. Primært for at dine kunder får en god oplevelse, men også fordi faktisk betyder noget i forhold til hvor mange besøgende der kommer til dit site.

God brugeroplevelse

Dine besøgende og dermed kunder er jo det vigtigste du har. Derfor skal de også have en god oplevelse, når de besøger dit website. Det er let at klikke hurtigt videre, hvis der kommer for lang ventetid. Og så mister du muligvis en kunde og et salg. Der er dyrt, specielt på langt sigt. For der er målinger der viser at der er direkte forbindelse mellem ventetid og nyt salg.

Google belønner hurtige sider

Websites der loader hurtigt får også en bedre placering i søgninger på Google. Og det er jo ekstremt vigtigt for stort set alle. Ellers er det jo svært at finde frem til websitet. Algoritmen i den populære søgemaskine er simpelthen blev lavet til at hurtigheden har en betydning

Få hastighedsoptimering

Det er oplagt at få lavet en hastighedsoptimering af dit website. Der er nemlig en række parametre, der er helt oplagte at kigge på, hvis du vil være sikker på at dit site har den optimale hastighed ved loading. Du skal selvfølgelig have kigget på den kode, der er brugt på sitet. Du skal have kigget på måden der tilgås databaser, og så skal du også have kigget på størrelsen af den grafik og foto, der blevet brug på sitet. Der er flere elementer, der spiller ind på hastigheden.

God ide at bruge eksperter

Det er de færreste, der selv kan gennemføre en komplet hastighedsoptimering af deres site. Derfor er det oplagt at benytte et bureau, der er eksperter på området. Det kan være en mindre investering her og nu, men helt sikkert noget, der vil kunne betale sig på længere sigt. Og der findes heldigvis værktøjer, der gør det let at måde hastigheden før og efter at der er foretaget en optimering på sitet. Så du vil kunne måde det helt konkrete resultat ved at benytte eksperter på området. Specielt hvis du benytter WordPress til dig site, er det let at få installeret en hastighedsmåling. Og faktisk kan du få en komplet løsning på dit problem for under kr. 2000,- De er hurtigt tjent ind igen.