ARTIKLER

fre, 26 maj 2017

Heartland Festival: En anderledes festival inviterer på tre eventyrlige dage i pinsen

Efter ALT for lidt dansk forårsvejr fra marts til maj, glæder vi os til at skyde sommeren i gang med klassisk festivalstemning på et fortryllet eventyrslot i det sydfynske land langt, langt borte. Ryd dine planer i pinsen, for Heartland Festival er tilbage, og du er inviteret.

Heartland Festival, 2.-4. juni 2017. Biletter købes HER og koster 1250 for partout.

Tekst: Stine Dippel

For andet år i træk inviterer Heartland Festival til tre dages fortryllet fest i Egeskov Slotspark på Sydfyn, så find din kongekrone og dit gamle festivaltelt frem, for der er mange eventyr i vente.   

Den unge festival er den nye dreng i klassen og ligner ikke de andre. Musikken er ikke det afgørende her. I stedet kan du kan glæde dig til lige store mængder af musik, kunst, talks og god mad, med vilde urter samlet rundt omkring i haven.

Heartland Festival har sammen med deres partnere skabt et stærkt program, og vi glæder os til at høre, se og smage på festivalen i stor stil. Vi glæder os især til:

Lørdag den 3/6 kl. 01.15:

Musik: »Bomba Estéreo«

None

None

Lørdag rundes af med et festfyrværkeri af elektroniske toner fra det colombianske orkester Bomba Estéreo. Musikken er en samling af de bedste elementer fra hip hop, house, dub og masser af percussion. Vi forventer at lukke lørdagens program med at danse hele natten og forsøge at synge med på de spanske strofer alla »Soy Yo« med andre elskere af Sydamerikansk elektronisk musik på Heartland Festival.

Fredag den 3/6 – Søndag den 4/6

Kunst: »The Influence Machine« af Tony Oursler

None

None

Talende menneskehoveder skal projekteres op i de grønne trækroner i Egeskov Slotspark når mediekunstneren Tony Oursler har Danmarkspræmiere på sin berømte værkserie: »The Influence Machine«. Værket er en blanding af bevægelige filmprojektioner som skaber »en holografisk model af menneskeligt begær og frygt« - siger Oursler selv. Det er et værk, som handler om, hvordan medier påvirker os alle, og vi glæder os meget til at se, om vi også finder begær og frygt i Tony Ourslers influence machine.

Lørdag den 4/6 kl. 13.00:

Talks: »Sex i fremtiden« med Mette Sillesen og Sadie Lune

None

None

Futurist Mette Sillesen er en af de to debattører til lørdagens talk om "Sex i fremtiden".

Knepper vi alle robotter i fremtiden? – de er trods alt mere medgørlige end din kæreste, som også vil inviteres på date ind imellem. Futurist Mette Sillesen tager lørdag en samtale med den amerikanske performancekunstner, feminist og indie pornoskuespiller Sadie Lune. De skal tale om, hvad fremtidens sex er for en størrelse. Hvad er VR-sex? Hvordan føles sex med robotter? Og bliver sexfester in i fremtiden? Alt det glæder vi os til at kloge os meget mere på.

Fredag den 3/6 – Søndag den 4/6

Mad: »Fermentering« på Chef’s Tales af Søren Ejlersen

None

None

Han var med til at lave madkasserne fra Aarstiderne, han laver mad med et innovativt øje for økologi og biodynamik, og nu kan du finde ham på Heartland Festival. Søren Ejlersen dukker op til en snak om fermentering på Chef’s Tales på Tasteland. Fermentering er lidt det samme som at lade din mad gå i forrådnelse og så spise den bagefter. Det lyder måske super ulækkert, men du spiser sikkert allerede fermenteret mad – for eksempel din soya sauce fra Kikkoman. Vi ser frem til at få endnu mere viden om, hvordan rådden mad bliver lækkert, når Søren Ejlersen fortæller på Tasteland.