ARTIKLER

tir, 25 okt 2022

Indret et hyggeligt og brugbart gæsteværelse

Foto: Shutterstock
Annoncørbetalt indhold Der er mange, der vælger at have et rum i hjemmet, som kaldes "gæsteværelset". Altså et lille værelse, hvor gæster kan sove, når de kommer på besøg. Men det er også lidt spild af plads, hvis man kun bruger rummet, når man har gæster på besøg. Derfor kan man overveje at indrette et gæsteværelse, som både er hyggeligt for gæsterne og brugbart og praktisk for jer, som rent faktisk bor i hjemmet til hverdag. Det kommer der et par indretningstips til her.

Drop en stor dobbeltseng - sovesofaen er det rette valg

Noget, som er ret vigtigt, når man vil lave et gæsteværelse, er jo selvfølgelig, at der skal være en soveplads til de gæster, man potentielt vil få besøg af. Her virker det måske oplagt med en almindelig dobbeltseng, men det er bare ikke det smarteste valg, hvis man også gerne vil få noget ud af rummet, når der ikke er gæster på besøg. Et lidt bedre valg i forhold til sengen vil for eksempel være sovesofaen, som netop både kan have funktion som seng og sofa. Når gæsterne er på besøg, skal den naturligvis være foldet ud som en seng, men de mange andre dage om året, hvor værelset ikke bliver brugt, så er det altså meget smartere, at det bare er sofafunktionen, der bliver brugt. Så kig på nogle smarte og gode sovesofaer, som kunne passe ind på gæsteværelset

En masse smart opbevaringsplads

Det er vigtigt, at gæsteværelset er hyggeligt, så gæsterne føler sig hjemme, når de er der, men det er også helt oplagt, at man bruger noget af pladsen til at opbevare en masse af de ting, som man ikke lige har plads til på sit eget soveværelse eller i resten af huset. Det vil altså være rigtig fint, hvis man har nogle store flotte skabe, som selvfølgelig skal kunne lukkes til, så det ikke forstyrrer gæsterne - og eventuelt også nogle opbevaringskasser, der kan stå under sovesofaen. Så kan man fylde disse skaber og kasser med tøj, man ikke bruger så tit, sengetøj, håndklæder, julepynt og hvad man nu ellers kan finde på af ting, som mangler opbeavringsplads.