ARTIKLER

søn, 23 jul 2017

Interview med Scarlet Pleasure: Tre drenge og en fælles drøm

 

Scarlet Pleasure er efterhånden ved og være et kendt navn og ansigt, både på plakater rundt i landet og på hitlisterne. Bandet består af de tre unge mænd, Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone, som har kendt hinanden siden folkeskolen. Sammen udlever de nu deres drøm og den fælles mission om at optræde med deres musik.

Foto: Sophie Baagø

Tekst: Isabella Heinrich

Emil, Joachim og Alexander - en trommeslager, en bassist og en sanger  - har fanget deres fans, fordi de tilbyder noget, som ikke er set før. ”Jeg er faktisk virkelig taknemlig for, at jeg har nogen at dele det her med. Og at alt presset ikke kun hviler på en selv," fortæller forsangeren Emil Goll, da vi møder ham og resten af bandet på Grøn i Kolding. Vi spørger de tre, hvorfor det er federe at spille sammen i stedet for at satse på en solokarriere. Og de er alle enige om, at det er fedt at være fælles om projektet. Derudover peger de på, at det er sjovt at dele oplevelsen om Scarlett Pleasure, fordi de netop har kendt hinanden i så mange år, og fordi de nu kan stå sammen og få det adrenalin-kick, som de netop får ved at optræde. "Det er altid sjovest, når man kan dele oplevelser med hinanden," mener Joachim Dencker.
None

None

Så når sommeren kommer, og solen står højt, tager drengene hinanden under armen og drager på tour. De er alle meget enige om, at både de intime koncerter og de store festivalkoncerter kan noget helt specielt. "Når efteråret kommer, og det begynder at blive vinter, så får man lyst til at spille indenfor, og så kommer sommeren, og så virker det naturligt at komme på græs igen." Scarlet Pleasure vil rigtig gerne til udlandet med deres musik, men de ved godt, at det kræver arbejde, og at man kan risikere at skulle starte helt forfra. Det er dog til at fornemme på de tre drenge, at det er passionen for musikken, der driver værket - og som Alexander forklarer, er deres næste mål at erobre verden med deres musik. "Det er meget inspirerende at rejse," uddyber Alexander Malone.