ARTIKLER

tir, 08 aug 2017

Kærlighedshistorie på TV2 ZULU til efteråret

Hovedpersonerne i "Perfekte steder", Tobias (Gustav Giese) og Rose (Sara Hjort Ditlevsen),

En stormende forelskelse rammer TV2 ZULU til efteråret. Mikael Wulff står bag manuskript og instruktion til den nye fiktionsserie 'Perfekte steder', som netop nu er i optagelse.

TV2 samlede i foråret alle sine fiktionskræfter i én afdeling, og som et led i TV 2s nye og ambitiøse fiktionsstrategi kan TV 2 Fiktion nu offentliggøre, at TV 2 ZULU over efteråret 2017 sender en kærlighedshistorie i otte afsnit. Den nye serie er skrevet og instrueret af Mikael Wulff og har Gustav Giese og Sara Hjort Ditlevsen i hovedrollerne. Optagelserne til serien er i gang, og i dag, mandag, rykker produktionen til Smukfest i Skanderborg for at optage et af de kommende afsnit i festivalens rammer. - Det er fuldstændigt nyt, at seere på TV 2 ZULU kan følge en serie af denne karakter, og vi er meget spændte på at kunne vise resultatet til efteråret. 'Perfekte steder' er en euforisk skildring af stormende forelskelse mellem to mennesker, der både indeholder intens lykke og intens angst for at fejle og miste, siger Sune Roland Jensen, kanalchef på TV 2 ZULU. - Efter mange år med komik ønsker jeg at lave en fortælling, der har en helt anden stemning. 'Perfekte steder' er en romantisk, intim kærlighedshistorie, der skildrer en usandsynlig, men alligevel uundgåelig forelskelse, sådan som jeg drømmer om, at en forelskelse er, når det er sommer, og man er midt i 20erne - før livet handler om realkreditlån og at hente børn. En sommer, hvor alt føles intenst og ustyrligt. Hvis man ikke føler noget, når man ser denne serie, er man blevet ældgammel og har mistet livsgnisten. Så enkelt er det, siger seriens manuskriptforfatter og instruktør Mikael Wulff.

Om 'Perfekte steder'

De to hovedpersoner, Tobias (Gustav Giese) og Rose (Sara Hjort Ditlevsen), der på ingen måde ville swipe til højre i en Tinder-app, hvis de så hinandens profiler, mødes tilfældigt en sommerdag på gaden i København. To fremmede unge mennesker midt i hver deres liv med masser af planer og forestillinger om fremtiden. Det eneste, de to har tilfælles, er, at de begge er på lige præcis samme sted på samme tidspunkt. Og i et magisk øjeblik opstår en forbindelse mellem de to, som vi får lov til at følge i nogle måneder. En forelskelse, der ændrer dem begge - på godt og ondt. TV 2 har i de seneste måneder offentliggjort en række nye fiktionsprojekter, som er på vej til TV2s tv-kanaler og til TV 2 PLAY – læs mere herunder: 'Kriger' – Christoffer Boe laver nyt krimidrama til TV 2 'Greyzone' – TV 2 klar med ny, stor international co-produktion ’Norskov’ – en by – og en serie – der ikke vil dø ’Lykke-Per’ – Miniserien ’Lykke-Per’ på TV 2 ’Tinkas juleeventyr’ – TV 2 er klar med et ægte juleeventyr Høj ambition: Ny dansk fiktion hver uge på TV 2s platforme