ARTIKLER

man, 14 dec 2015

Køb en taske og vær med i kampen mod kræft

Du støtter kampen mod kræft hver gang du køber en taske hos NEYE

Du kender måske én i din familie, der har haft kræft. Måske har du selv haft det helt tæt på livet. Så ved du, hvor forfærdelig sygdommen kan være. NEYE har taget sagen i egen hånd. Derfor støtter du kampen mod kræft, hver gang du køber en taske. 

Hvis du har set TV2s årlige show ”Knæk Cancer”, har du også hørt de mange hårde historier, som kræftpatienter kan fortælle. Det er noget, som rammer dybt i hjertet, og som giver én noget at tænke over. Derfor er det vigtigt, at vi alle går sammen og bidrager til kræftforskningen. Det kan dog være meget svært at give økonomisk støtte til gode formål, når man er ung og studerende – især, hvis du ikke bor hjemme mere. Derfor kan du slå to fluer med ét smæk hos NEYE – både i butikkerne eller online. Leder du efter en god fødselsdagsgave til en ven, søster eller din mor, så find den perfekte taske, pung eller kuffert hos NEYE. Så støtter du en god sag på en nem måde. Hver gang.

Støtte til kræftforskning siden 1977 

Tasker med et formål. Det er NEYEs motto. Du får nemlig tasker, der opfylder et formål for dig, samtidigt med at du støtter et godt formål. Og dermed kan du gøre den store forskel for danske kræftramte i alle aldre. NEYE fonden har eksisteret siden 1977 og støttet kræftforskningen med deres overskud fra salg af tasker. Hele overskuddet går faktisk til at bekæmpe kræft. Det gør NEYE fonden fx ved at støtte unge forskere i deres projekter, som alle skal give mere viden om forebyggelse af kræft. Siden år 2000 er der blevet doneret mere end 30 millioner kroner kun via salg af tasker.

Køb dine gaver og støt en god sag 

Kræft opstår, når der sker mutationer i cellerne. Det kan have alvorlige konsekvenser og medføre et langt sygdomsforløb, der desværre ikke ender lykkeligt for alle. Så er du på udkig efter en ny computertaske, toilettaske eller kuffert til dig selv, eller én, der snart har fødselsdag, så find gaven hos NEYE. Så støtter du en vigtig sag. Hver eneste gang, du køber et produkt hos NEYE – uanset pris – er du aktivt gået ind i kampen mod kræft. Med den store støtte kan flere kræftpatienter forhåbentligt snart ryste sig ud af kræftens lænker. Læs mere om projektet her.  Så er det nemt at støtte en god sag, også selvom du er ung og studerende! Og har du mod på selv at gå ind i kampen mod kræft, så overvej at svinge samlebøssen næste gang en indsamling starter. Det koster dig kun tiden.