ARTIKLER

tir, 17 maj 2022

Man skal altid sammenligne billån, inden man låner

Foto: Shutterstock
Annoncørbetalt indhold Overvejer du at købe en bil, kan du med fordel undersøge mulighederne for at tage et billigt billån, så du ikke betaler meget mere end højst nødvendigt. Lad bankerne konkurrerer om dig ved at indhente forskellige tilbud fra andre end kun din egen. Der findes nemlig mange banker, hvor du ikke behøver være kunde i forvejen for at få et lån. Samtidig har flere onlinebanker specialiseret sig i billån, så du kan være sikker på at sammenligne personlige tilbud. Der kan nemlig være kæmpe forskel i prisen på billån fra bank til bank – og du risikere at skulle betale op til 5 gange mere for det dyreste lån sammenligne med det billigste.

Få hurtigt overblik over lånemarkedet

En hurtig og smart måde at få overblik over lånemarkedet til dit billån er at sammenligne lånemuligheder på Lendme.dk. De er en uafhængig onlineplatform og Danmarks største formidler af lån. Her kan du indtaste størrelsen på det lån, du ønsker at tage, samt løbetiden – og så får du mulighed for at sammenligne lån fra en række banker, som LendMe samarbejder med. På den måde får du hurtigt overblik og slipper for selv at skulle henvende dig til flere banker og udfylde låneansøgninger med videre. Det er komplet gratis at ansøge og det tager kun få minutter at færdiggøre en ansøgning, mens bankerne lynhurtigt vender tilbage med tilbud. Herfra er det op til dig at vælge det tilbud, der har de bedste vilkår, som du samtidig ønsker at fortsætte med.

Sammenlign lån fra 16 banker

Når du sammenligner priser, går der ikke mere end fem minutter, og så har du modtaget svar fra 16 forskellige banker. Svaret er opstillet på en overskuelig og enkel måde, så det er nemt for dig at se, hvilket billån er det bedste og billigste. I gennemsnit kan man spare 18.000 kroner, men udover besparelsen bruger du også langt mindre tid på at indhente og sammenligne tilbud, da det hele foregår automatisk. En af de store fordele ved at sammenligne priser på LendMe.dk er, at der er gennemsigtighed på lånemarkedet. Som forbruger er det en fordel, at du nemt og hurtigt kan undersøge de forskellige priser på billån, fremfor at du selv skal undersøge priser hos hver bank. Høj gennemsigtighed og godt overblik tjener forbrugerne bedst og skaber større tryghed, når du skal tage et billån – hvilket jo som regel drejer sig om et stort beløb.

Ansøg om billån via LendMe

For at låne penge via LendMe skal du blot indtaste få oplysninger som lånebeløb og løbetid og vælge et af tilbuddene, du får præsenteret fra de forskellige banker. LendMe er neutrale i forhold til hvilken bank, du vælger, og modtager kun kommission ud fra lånebeløbet. Så du kan være rolig for, at du får anbefalet banker alene ud fra objektive kriterier.