ARTIKLER

man, 09 jan 2023

Ny skærm til din iPhone? Sådan gør du, hvis uheldet er ude

Female laptop cell phone finger table desk indoor
Annoncørbetalt indhold Alle, der ejer en iPhone, kender til den ubevidst frygt for at komme til at ødelægge sin skærm. Det er noget, de fleste gør alt for at undgå, men uheld sker, og det kan derfor være nødvendigt at få skiftet skærmen på sin iPhone. Nogle vælger at kaste sig ud i at gøre det selv, fordi det kan spare dem for en smule penge, men hvis man ikke ved, hvad man laver, kan man hurtigt ende med at gøre problemet endnu større og i værste tilfælde ødelægge sin telefon. Derfor bør man altid få sin skærm skiftet af fagfolk eller andre folk med erfaring. Hvis du ikke har haft brug for reparation af din iPhone før, så kan det være svært at vide, hvem der kan hjælpe. Du kan selvfølgelig altid vælge at kontakte dit forsikringsselskab, men mange har en selvrisiko, der gør, at det ikke kan betale sig at tage den over forsikringen. Derfor kan du som hovedregel lige så godt droppe idéen og begynde at se dig om efter en reparatør. Af denne grund, og for at gøre det nemt for dig, har vi udformet en guide, der kan hjælpe dig med at finde en, der kan skifte din iPhone skærm.

Find en reparatør i nærheden

I Danmark har de fleste ikke langt til det nærmeste strøg eller storcenter, hvilket gør det til oplagte steder at lede efter en, der kan skifte skærmen på ens iPhone. I storcentrene og i butiksgaderne findes der nemlig ofte et større udvalg af butikker, som gør sig i reparation af elektronik. Mange af disse tilbyder også reparation og skærmskift på iPhone X, 12 eller hvad det nu måtte være for en model, du er indehaver af. Hvis du er bosat i København eller et andet sted på Sjælland, kan du indlevere din iPhone til reparation hos GladTeknik. Denne virksomhed har op til flere værksteder og indleveringssteder i det sjællandske.

Du kender med garanti nogen, der har ødelagt deres skærm

Størstedelen af alle danskere ejer en smartphone og en stor procentdel af dem en iPhone. Du kan derfor roligt antage, at de fleste kender nogen, som har stået med en ødelagt skærm, som de efterfølgende har fået udskiftet. Derfor kan du også hive fat i dine venner eller din familie, for at høre om de også har været uheldige og tabt deres telefon, så det var nødvendigt at få skiftet skærmen. Der skal nok være en enkelt eller to, som har stået i denne situation og derfor kender et sted hvor du kan få udskiftet skærmen på din iPhone. Hvis du er helt på bar bund, er internettet din sidste mulighed. Her kan du med en enkelt søgning finde et sted, hvor du kan få repareret din iPhone.