ARTIKLER

man, 27 nov 2017

Optimer din virksomhed både indeni og udenpå

Får du brug for materiel til at udføre en ombygning, tilbygning eller andet, kan du leje det hele.

Er det på tide at tjekke op på virksomheden og se, om alting stadig spiller både indvendigt og udvendigt? Så får du her et par gode tips til, hvad du kan gøre, hvor og hvordan. Driver du en virksomhed, hvor du har ansatte under dig, så er det vigtigt der er styr på alting på kontoret. Og har I kunder, der kommer og går hele tiden, så betyder det udvendige absolut også meget.

Hvis kunderne skal føle sig velkomne, når de besøger din virksomhed, så spiller flotte facader og et indbydende område en stor rolle. Flotte lokaler udstråler professionalisme, og hvilken CEO vil ikke gerne det? Overvejer du derfor at gøre noget ved de udvendige arealer, så behøver du heldigvis ikke stå med det alene. Får du brug for materiel til at udføre en ombygning, tilbygning eller andet, så står GSV klar til at levere alt lige fra maskiner med fører, diverse lifte, stilladser, varevogne og arbejdsplatforme. Alt sammen for at lette processen for dig og det team, du ellers har til at stå bag. Klikker du ind på www.gsv.dk kan du læse meget mere om mulighederne for at leje materiel fra dem. Vil du ikke stå med ombygningen selv, skal du også lige have nogle bygherrer ind over. GSV står nemlig kun for udlejning og levering af materiel, og kan derfor ikke hjælpe dig med selve byggeprocessen.

Sørg for altid at have hylderne fyldt op

Selvom den udvendige del af virksomheden spiller, så skal der ikke slækkes på det indvendige – hvilket naturligvis også gælder dig og dine medarbejderes adgang til de nødvendige materialer. Her menes helt simple, men absolut vigtige ting såsom skriveredskaber, printere, computere, mapper, arkiveringsartikler samt mange andre ting. Hos Lyreco finder du netop dette. De er nemlig eksperter i salg af kontorartikler og –udstyr. Selv møbler som stole, arbejdsborde og underlag kan du finde blandt deres udvalg, og på denne måde kan du sikre, at der intet mangler på kontoret for, at dine medarbejdere kan udføre deres daglige arbejde. I en dagligdag er der rigtig mange ting, som man slet ikke tænker over, at man har brug for. Selv små ting som tape og hæfteklammer kan have en vigtig betydning. Lyreco står klar med det hele. Find udvalget her. Køber du stort ind opnår du fri fragt, og bestiller du ingen kl. 16, så leverer de den næste dag.
None

None