ARTIKLER

tir, 06 sep 2022

Praktiske gadgets til den moderne hverdag

Foto: Unsplash.com
Gadgets kan være lige så geniale som de kan være gale. Det er derfor en spændende kategori at blive klogere på, da den indeholder så mange forskelligartede produkter. Denne type produkter er ofte til fri fortolkning, og hvis man er i tvivl omkring kategorien på et konkret produkt kan man ofte blot kalde det for en gadget. I takt med at teknologien bliver bedre og smartere, udvikles der sideløbende gadgets som er tidssvarende, der som ofte præsenteres på de store teknologimesser. Man kan derfor finde et stort udvalg af produkter som kan gøre hverdagen sjovere, nemmere og bedre, på flere forskellige parametre. Særligt smart home segmentet oplever en stor udvikling, og denne type systemer finder indpas i flere og flere hjem.

Elektriske dimser som gør dagen til en leg

Gadgets er som oftest, mindre elektroniske dimser som er nemme at anvende. Dette gør dem anvendelige i den brede offentlighed, og skaber dermed en bedre forståelse for produktet og dets funktion. Særligt de små dimser som kan gøre hverdagen nemmere for almindelige mennesker, har en tendens til hurtigt at blive populære. Hvis du er glad for at lave mad i køkkenet, har du måske en moderne køkkenmaskine som kan alverdens ting. Dog er det sjældent at denne type produkter, også har indbyggede systemer som kan styres med en app til din smartphone. Der findes derfor en række muligheder for at gøre disse offline enheder smarte, ved blot at tilføje noget moderne teknologi til ligningen. Det er netop her, at et brand som SwitchBot kommer ind i billedet. Det innovative og smarte brand, udvikler og producerer alverdens ting til den almindelige forbruger. Produkterne er nemme at anvende og kræver ikke forudgående kendskab. Du kan derfor opsætte eks. en SwitchBot Bot som er en mini robot som kan programmeres til at trykke på knapper, som du kan finde her https://www.plusled.dk/smart-home/switchbot.html. Har du, som eksempel, en køkkenmaskine som du ønsker at kunne tænde for, selv når du ikke lige er i den umiddelbar nærhed, kan du med denne type gadget, tænde og slukke for maskinen med din smartphone.

Smart tilbehør som kan bidrage til en sundere livsstil

Aktivitets trackere og smarte løbeure er ligeledes populære som aldrig før. Disse smarte enheder kan dog oftest meget mere, end blot at fortælle brugeren, hvor langt denne har løbet. De fleste enheder af denne type, kan ofte måle søvnmønstre, hvilepuls og andre spændende ting. Du kan derfor med fordel anvende en gadget indenfor denne kategori, og på den måde få et hurtigt overblik over hvordan din daglige gang, påvirker din kondition og helbred. Måske bliver du overrasket over hvor lidt du bevæger dig, eller omvendt.