ARTIKLER

man, 30 aug 2021

Så er Premier League i gang

Foto: Shutterstock.com
Premier League er allerede starter, og mange tak for det. De mange og lange dage på barer og sofaer med bolden kørende på skærmen, har vi alle savnet. EM var skønt, Ol næsten endnu bedre. Men ingen sportsaktiviteter slår en lørdag foran skærmen med de britiske tophold, der brager imod hinanden. I år bliver ingen undtagelse. City skal forsvare sidste år guld. Liverpool, Chelsea og United skal forsøge at vriste det fra dem. Hvem ender på toppen? Du kan jo oddse på det, hvis du føler dig sikker i din tro.

Hvem ender med guldet i år?

City tog guldet sidste år, til gengæld fik de bank af Chelsea i Champions League finalen. Der er derfor lagt op til, at disse to giganter skal spille om guldet i år. Helt sikkert er det i hvert fald, at Arsenal igen i år slet ikke skal tænkes som noget i nærheden af favoritstatus. De første to kampe har budt på et nederlag til den nyligt oprykkede klub, Brentford. Dernæst blev de banket sønder og sammen af City med et nederlag på hele 5-0. Omvendt ligner det altså slet ikke, at City skal bruge en kamp eller to for komme i gang med sæsonen. De ligner en smurt maskine, der igen kan ende med trofæet i hænderne. Chelsea vil dog gøre alt, hvad der står i deres magt for at bevise, at det ikke bare var den ene finalekamp, hvor de er bedre end City. Hvis City er favorit til at vinde ligaen, må Chelsea nødvendigvis være en tæt nr. 2. Liverpool og United skal dog slet ikke regnes ude. United sluttede sidste år som nummer to og må siges at have en bred og god trup. Det samme kan siges om Liverpools trup, der sidste år var storfavorit til at vinde Premier League ligesom året før. Gå ind på uusimmat nettikasinot og tjek oddsene ud.

Nyindkøbt superstjerne og tilbagevendt superstjerne

To gode årsager til at holde et særligt skarpt øje med United og Liverpool er de to kæmpestjerne, som hvert hold får på holdet. I Liverpool måtte de undvære deres stjernespiller, Virgil Van Dijk. Den hollandske topspiller var i raset om at blive udråbt som den bedste spiller i verden i sæsonen 2019/20. Når han spiller sidst bedste, er der ingen forsvarsspillere i nærheden af den store stopper. En spiller, der har vundet titel som verdens bedste fodboldspiller hele 5 gange, er Ronaldo. Fornavnet er overflødigt, når det handler om den muligvis bedste fodboldspiller nogensinde. Han har næsten scoret flere mål, end han har spillet kampe i sin karriere. Ronaldo vender hjem til United. Måske kan det give dem den ekstra gnist, holdånd og vindermentalitet, de manglede sidste sæson.

Den britiske danskerklub

Udenfor raset er den lille britiske klub Brentford, der bankede Arsenal. Det er første gang i 70 år, at klubben spiller i Englands højeste liga. Herhjemme i medierne er de kendte som danskerklubben. Hele fem spillere har dansk pas, hvor minimum to-tre stykker er at finde i starttruppen. Derudover er træneren Thomas Frank, der bliver anset som hovedarkitekten bag deres oprykning. Dem skal du følge!